Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
ONLINETASTING enschede t/m 29 december
Digitaal, Gastronomie

ONLINE TASTING

Vanuit de theaterzaal van Concordia

Op dinsdag 29 december 2020 geven Rocco “Stanislaus” Chin & Zuiperman van 19.30 tot 21.00 uur een live online ...

Lees verder
Je eigen woonkamer
19:30 - 21:00
18.50

Op dinsdag 29 december 2020 geven Rocco “Stanislaus” Chin & Zuiperman van 19.30 tot 21.00 uur een live online tasting vanuit de theaterzaal van Concordia

Het beloofd iets bijzonders te worden. Een soort van Online Oudejaarsconference gecombineerd met een Tasting. En dat vanuit het leukste bonbonbière zaaltje van Nederland: De theaterzaal van Concordia in Enschede. Je krijgt 6 bieren opgestuurd die gaan jullie proeven en bespreken. Ook stellen ze per biertje een gerecht voor. Deze moet je wel zelf kopen en bereiden helaas. Maar dat kan in deze tijd niet anders.

Je kunt de 6 bieren afhalen in stanislaus brewpub of thuis laten bezorgen. In het postcodegebied 75 (Enschede), bezorgen ze de bieren gratis (graag aangeven bij de betaling). Voor overige verzendingen rekenen wij € 6,95 verzendkosten.

Voorafgaand aan de proeverij ontvang je een link die toegang geeft tot een live-stream. Er is ruimte om via de chat live vragen te stellen. De Big Kahuna verzorgt de proeverij en zal naast de bieren ook vertellen over brouwen en bierstijlen in het algemeen. Martin Duve aka ‘Zuiperman’ verzorgt intermezzo’s.

Het online tasting-pakket is i.v.m. het leveren van de bieren te bestellen t/m 27 december 2020. Daarna kan het alleen nog afgehaald worden in onze pub.

Wanneer

29 december van 19:30 tot 21:00

Prijzen
Online tasting€ 18.50
Contact

Je eigen woonkamer

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Je eigen woonkamer