Favorieten
Nederlands
Sluiten
Persfoto 1 Bbbbb 23 en 24 februari

OOOSTBLOK, ROOTS CREATION & ROOTS RISING IN METROPOOL ENSCHEDE

Colored Monkeys presents

Ja hoor. De 3 grootste bands uit de regio organiseren een zomers mini festival! Dit wil je niet missen. Reggae...

Lees verder
19:30 - 03:00
16.75

Ja hoor. De 3 grootste bands uit de regio organiseren een zomers mini festival! Dit wil je niet missen. Reggae, Balkan, Hip Hop en meer Zomerse vibes door Ooostblok, Roots Creation & Roots Rising!

Op 23 februari schijnt de zon in Enschede! Maar liefst 30 muzikanten zullen het podium betreden tijdens dit zomerse minifestival. Trek je zwembroek aan, stap in je slippers, neem je badeend mee en maak je klaar voor een festijn vol sunshine music en dampende polka!

De bands hebben al vaker in Twente de tent afgebroken, zo releasede Ooostblok vorig jaar nog hun EP in een uitverkocht Metropool Hengelo, gaat er geen jaar voorbij dat Roots Creation niet een dikke show geeft en met nieuw materiaal naar buiten komt en stond Roots Rising afgelopen zomer nog te schitteren op het BAM Festival en in het voorprogramma van Toots & The Maytals.

Zowel Roots Creation als Ooostblok releasen op deze avond nieuwe muziek. Ook beloven de muzikanten die avond met “bijzonder tof nieuws” te komen, hoe mysterieus dat ook moge klinken. Genoeg reden dus om deze avond niet te missen!

Wanneer

23 en 24 februari

  • Prijs
  • € 16.75

Voorverkoop

Contact

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511PG Enschede

+31 53 4322388

metropool.nl

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 20a
7511 EN Enschede

176