Moong 20 mei 2018

OPENLUCHTFILM: MOONLIGHT

Op zondag om 22.00 uur is er een openluchtfilm Moonlight van Barry Jenkes op het Dorpsplein in Lonneker, die voor iedereen gratis toegankelijk is.

Lonneker
22:00 - 00:00
Gratis

Kom na een dag fietsen terug naar het gezellige Dorpsplein. Proost op een geslaagde fietstocht, blijf lekker hangen op één van de terrassen en eet een hapje met de ondergaande zon op de achtergrond.

Wanneer de schemering echt invalt is het tijd om een stoeltje op te zoeken in de ‘open air filmzaal’. We gaan kijken naar Moonlight van Barry Jenkins, een alom geprezen, zinderende en subtiele film over drie periodes uit het leven van een jonge zwarte man in Miami. Bekroond met drie Oscars, waaronder beste film!

Chiron groeit in de jaren tachtig op in een ruige buurt van Miami. Op school wordt hij gepest en ook thuis is het niet beter. Alles wijst erop dat zijn lot hetzelfde zal zijn als dat van zoveel zwarte mannen, en hij kapot zal gaan aan het systeem van onderdrukking dat de Amerikaanse samenleving kenmerkt. Maar Chiron is een overlever. Bovendien blijkt als hij ouder wordt, dat zijn grootste gevecht niet op de straat kan worden uitgevochten.

Wanneer

zondag 20 mei 2018 | 22:00 - 00:00

Prijzen
  • Entree
  • Gratis
Contact

Lonneker

Dorpsplein

7524AG Lonneker

Route plannen

Locatiegegevens

1 Lonneker