Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Pernilla 1416 1537782321 35ht33e34r
Muziek

OPTREDEN PERNILLA KANNAPINN

Optreden Pernilla Kannapinn in de Deel op Landgoed AlGoed

Pernilla Kannapinn is een muzikant en een reiziger. Ze is een dromer, een zielenzus, een mens. Ze is een kuns...

Lees verder
19:30
15.00

Pernilla Kannapinn is een muzikant en een reiziger. Ze is een dromer, een zielenzus, een mens. Ze is een kunstenaar en een componist, een leerling en een leraar, een vinder maar een zoeker, een zanger en een violist. Ze is een verhalenverteller. Haar verhalen worden vergezeld door haar wenende viool en een oude, bijna vergeten kunst van fluiten. Het is een verhaal in gesproken en onuitgesproken talen – de woorden brokkelen uit haar oude gehavende koffer; pasgeboren maar ook oude melodieën druipen uit haar 350 jaar oude viool.

Het is een verhaal over een Griekse kleine hond en een meisje, met het hoofd vol dromen en een geschilderde vioolkoffer gevuld met woestijnzand. Over een klein huis op vier wielen, met een piepklein houtkacheltje en een weg die zich in alle vier windrichtingen ontvouwt.

Pernilla Kannapinn is een fenomeen. Het lijkt wel alsof ze rechtstreeks uit een andere dimensie is gestapt om ons met muzikale sterrenstof te besprenkelen. Soms zacht en vloeiend, soms rauw en scheurend en knarsend, soms frivool en soms bedachtzaam…. Altijd muzikaal, eerlijk, puur en recht uit het hart.

Wanneer

Prijzen
Entree€ 15.00
Contact

Landgoed AlGoed

Burgermeester Stroinkstraat 411

+31 6 55773670

Website tickets

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Landgoed AlGoed
Burgermeester Stroinkstraat 411
Twekkelo