Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Rutbeek 35hxhoffxu t/m 1 september
Evenement, Actief, Kinderen

OUDE DEUREN CUP RUTBEEK SURFIVORS

Een windsurfwedstrijd met allerlei activiteiten voor de hele familie!

Zondag 1 september 2019 herleven oude tijden op het water van Het Rutbeek. Daarom wordt er voor iedereen weer ...

Lees verder
11:00 - 20:00
15.00

Zondag 1 september 2019 herleven oude tijden op het water van Het Rutbeek. Daarom wordt er voor iedereen weer een oldskool Windsurfwedstrijd en familie-strandevent georganiseerd. Doe ook mee! Trek je Oude Deur uit de schuur of scoor er één. Hoe origineler hoe beter!

In de jaren 80 en 90 werd op de Nederlandse wateren werd het windsurfen massaal beoefend. Ook op Het Rutbeek te Enschede ontstond een heuse “windsurfscene”. In het jaar 1979, dat is nu 40 jaar geleden(!), is op Het Rutbeek een surfvereniging, de Rutbeek Surfivors, opgericht. Op het hoogtepunt kende de club ruim 1.200(!) leden. Het was de grootse surfclub van Nederland!

De Oude Deuren Cup Rutbeek Surfivors is een wedstrijddag op Het Rutbeek waarbij het competitie-element uiteraard aan de orde is, maar waarbij zeker ook gezelligheid en fun centraal staan.

Het wordt een stranddag voor de hele familie. Er is genoeg te doen en te beleven en zeker méér dan alleen windsurfen! Eten, drinken, kijken en vertier, maar ook voor de kinderen is de tubingbaan geopend, zijn er gratis zeillessen in een Optimist en kunnen de kinderen pijl en boog schieten, vlot varen, slacklinen en kunnen ze ook terecht op gave springkussens. Ook zijn er gratis clinics door Paddle & Surf met Mistral SUP Boards. Na afloop is er uiteraard de prijsuitreiking, een gezellige nazit, met muziek en Deejay en (voor iedereen die erbij wil zijn) een passende barbecue.

Wanneer

1 september van 11:00 tot 20:00

Prijzen
Deelname wedstrijd€ 15.00
Contact

Het Rutbeek

Jacobsrietweg 182

7546 RG Enschede

+31 53 4282411

www.oudedeurencup.nl

[email protected]

Schrijf je in!

Route plannen

Locatiegegevens

1 Het Rutbeek
Jacobsrietweg 182
7546 RG Enschede

Avond lockdown
LET OP: op dit moment geldt er een gedeeltelijke lockdown en zijn bijna alle locaties in de stad gesloten vanaf 17:00 uur.
Meer info