Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Jorienosaurus 831 1526975856 35hswg1fgb
Kinderen

OUDER-KINDYOGA WORKSHOP

Samen ontdekken en plezier maken met ouder-kindyoga

Om lekker ontspannen de zomervakantie in te gaan organiseert Jorienosaurus Kinderyoga weer een ouder-kindyoga ...

Lees verder
15:30 - 16:30
98.00

Om lekker ontspannen de zomervakantie in te gaan organiseert Jorienosaurus Kinderyoga weer een ouder-kindyoga workshop.

Laatste kans voor de zomervakantie om samen met je kind te genieten, plezier te beleven, te ontspannen en te bewegen bij de Ouder-Kindyoga.

Samen ontdekken en plezier maken!

Om lekker ontspannen de zomervakantie in te gaan organiseert Jorienosaurus Kinderyoga weer een ouder-kindyoga workshop. Het is heerlijk om tijd samen door te brengen en genegenheid te zoeken net als het fijn is om rust te kunnen vinden. Tijdens deze lessen doen we samen en individueel yogaoefeningen, spelletjes en massageoefeningen. Er is ook tijd voor ontspanning, een verhaaltje en een kopje thee. Met de tips die ouders tijdens de workshop krijgen kunnen ze ook thuis aan de slag

Jorienosaurus Kinderyoga biedt een plek waar een kind echt kind mag zijn, zichzelf kan zijn. Lekker uitdagende houdingen leren of relaxen. Samen spelen, zich terug trekken of juist contact maken. Niks moet alles kan. Een plek waar echt de tijd wordt genomen om te luisteren. Een plek waar het kind wordt aangespoord buiten de kaders te kijken. Creativiteit en fantasie zijn een belangrijk onderdeel bij Jorienosaurus. Iedereen kan het, wanneer hij of zij bij de hand genomen wordt! Kinderyoga daagt het kind uit om over zichzelf na te denken. Wie ben jij?! En wat wil jij?! Hoe geef je je grenzen aan? Hoe wordt je stil? Stil van binnen en van buiten. Is dat fijn of beweeg ik liever om stil te worden van binnen? Wat je ook ontdekt het is oké! Jij bent oké!

Over Jorien Schulten

De oprichter van Jorienosaurus Kinderyoga is Jorien Schulten. Jorien heeft een achtergrond in kunst & cultuureducatie. Jorien: ‘Tijdens mijn werk als docent bij Rijksmuseum Twenthe ontmoette ik kinderen in alle soorten, vormen en maten. Ik hou van alle soorten, vormen en maten. En ik wil dat ze zo blijven maar dat ze zich daar ook prettig bij blijven voelen. Geen één kind is hetzelfde en dat maakt onze wereld nu juist zo mooi. Ik wil kinderen helpen zich te ontwikkelen op hun eigen manier, op hun eigen tempo. Daarom ben ik mijn eigen yogaschool begonnen: Jorienosaurus Kinderyoga.’ Jorien heeft een opleiding tot kinderyogadocent en creatieve kindercoach afgerond.

Praktische informatie

De Ouder-kindyogaworkshop vindt plaats op vrijdag 25 mei t/m 13 juli van 15:30 – 16:30 uur voor kids van 2,5 t/m 8 jaar

De kosten voor 8 lessen bedragen €98,- voor 1 ouder en 1 kind Meer informatie of opgeven via http://jorienosaurus.nl/ouder-kindyoga

Wanneer

Prijzen
Kosten€ 98.00

Kosten voor 8 lessen voor 1 ouder en 1 kind

Contact

Jorienosaurus Kinderyoga

Voortsweg 204

7523CK Enschede

+31 6 41043547

jorienosaurus.nl/ouder-kindyoga

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Jorienosaurus Kinderyoga
Voortsweg 204
7523CK Enschede