Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Out of town festival 2 Usselo Uit in Enschede 12 juni
Evenement

OUT OF TOWN FESTIVAL 2

Geweldige bands, BBQ, Food trucks en het lekkerste bier.

Out of Town Festival in Usselo smaakt naar meer!

Lees verder
17:15
12.50

Out of Town Festival in Usselo smaakt naar meer!

Om 17:15 staan maar liefst drie geweldige bands op het muzikale menu, namelijk: The Bottleneck Rockers, The Nobo’s Bluesband, The Sense én een mystery performance! Dat wordt dus heerlijk dansen en genieten.

Daarnaast wordt er ook een loting gedaan met dit keer weer hele mooie prijzen om te winnen. De BBQ staat aan, Bier/Food truck van de Twentse Bierbrouwerij is aanwezig en is er een kraam van La Mie Cake met lekkere zoete versnaperingen van de partij!

Net als vorige editie, is er dit jaar ook weer een goed doel aan het festival gekoppeld; een deel van de opbrengst gaat namelijk naar: Stichting S.O.S. Kit & Kat, en Jolanda’s kittens Wierden.

Geïnteresseerd? Entree is €12,50 inclusief een welkomstdrankje aangeboden door het drankenatelier.nl en een een waardebon van €10,- te besteden bij Forward Fashion.
Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus koop snel bij Vishandel Kiefte aan de Korte Hengelosestraat 12 te Enschede, de Forelderij, bij Willy Gout, Marieke Pril of reserveer jouw kaart via de Facebookpagina Out of Town Festival 2.

Wanneer

12 juni vanaf 17:15

Prijzen
Entree€ 12.50
Locatie

Forelderij

Usselerrietweg 50

7546PE Enschede

+31 53 4282439

Facebook evenement

[email protected]

Reserveer kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Forelderij
Usselerrietweg 50
7546PE Enschede