Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Img8263 149 t/m 22 oktober
Muziek

OVERAL KOM IK THUIS

Eva en Stephanie nemen je mee op hun eigenwijze reis, ze spelen songs van zichzelf en van elkaar, alleen en samen.

20:00 - 22:00
19.50

Eva en Stephanie ontmoetten elkaar eind 2018 in Antwerpen toen ze allebei waren uitgenodigd om in de Bourlaschouwburg te komen spelen. Daar bleek dat ze naast het zingen en schrijven ook een internationaal avontuur delen... Een dik half jaar later besluiten ze samen op pad te gaan door hun eigen muzikale wereld. Troubadours van de Lage Landen zijn het, maar hun horizon reikt verder. Ze zijn gekend van Friesland tot Watou, van Amsterdam tot L.A.

Allebei werkten ze in Nederland, Belgiƫ en Amerika met grote en kleine namen uit de pop-, rock- en folkwereld. Na enkele jaren heen en weer pendelen tussen het Oude Continent en The States, na tientallen concerten, opnames en schrijfsessies in New York, Los Angeles, Nashville, Austin en Houston kwamen ze allebei terug met nieuwe Nederlandstalige liedjes.

Inspiratie putten ze uit gesprekken met cowboys en hipsters, ver en dichtbij, uit steden in uitgestrekte woestijngebieden en dorpjes dicht bij huis, uit badkamers vol kakkerlakken en koffie uit de eigen keuken, uit uren luisteren naar de autoradio, uit meditatie, uit de kosmos en op het land.

Kortom: ze nemen je mee op hun eigenwijze reis. En overal komen ze thuis.

Met: Eva, Stephanie en de twee muzikanten; op drums Toon Van Dionant en op bas Reyer Zwart

Wanneer

22 oktober van 20:00 tot 22:00

Prijzen
Entree€ 19.50
Locatie

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden