Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Img8339 149 t/m 12 juni

PHION LIVE MET ELLEN TEN DAMME EN LAETITIA GERARDS

Een weekend vol muziek!

Het tweede weekend van juni organiseert Phion een aantal concerten met diverse ensembles uit het orkest, soms de strijkers, soms de blazers, soms een mooie combinatie van die twee. De ambiance is intiem en informeel met je eigen tafeltje als in een grand-café en de musici onder handbereik (wel op anderhalve meter natuurlijk). Alles is uiteraard corona-proof zodat je met een gerust hart de concerten kunt bezoeken. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Geen controversi√ęler componist dan Kurt Weill. Samen met tekstschrijver Bertold Brecht hield hij in zijn theatrale muziekstukken het Duitse publiek tussen de wereldoorlogen een vlijmscherpe maatschappijkritische spiegel voor en veroorzaakte menig schandaal. Maar met zijn aanstekelijke stijl die het midden hield tussen klassiek, jazz en schlager, schreef hij ook menig hit. In dit concert hoor je ze voorbijkomen, de bekendste songs uit de Dreigroschenoper, Mahagonny en Happy End. Twee uiteenlopende zangeressen soleren in dit programma onder leiding van Sander Teepen: klassiek sopraan Laetitia Gerards en singer-songwriter Ellen ten Damme, beide als geen ander kenner van de muziek van Weill.

Wanneer

12 juni vanaf 21:00

Prijzen
Entree€ 25.00
Locatie

Muziekcentrum Enschede

Noorderhagen 27

7511 EK Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

https://www.wilminktheater.nl/agenda/1661/Phion_Live_met_Ellen_ten_Damme_en_Laetitia_Gerards/Phion_Ellen_ten_Damme_en_Laetitia_Gerards/

Route plannen

Locatiegegevens

1 Muziekcentrum Enschede
Noorderhagen 27
7511 EK Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245