Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Thomas Beijer & Magda Mendes t/m 5 juli
Muziek

PIANOKUNSTENAAR & FADOGODIN

Een dubbelconcert van Thomas Beijer en Magda Mendes.

Thomas Beijer is een jonge toppianist en Magda Mendes is prijswinnend fadozangeres. Samen geven zij een uniek ...

Lees verder

Thomas Beijer is een jonge toppianist en Magda Mendes is prijswinnend fadozangeres. Samen geven zij een uniek concert in het Muziekcentrum.

Thomas Beijer
Thomas Beijer is een jonge pianist en componist die wordt geprezen om zijn excellente techniek en artistieke integriteit. Met het winnen van het YPF Nationaal Pianoconcours 2007 plaatste hij zich aan de top van een nieuwe generatie jonge pianisten in Nederland. De internationale jury omschreef hem als "een zeer interessante muzikale persoonlijkheid met onderscheidende ideeën over muziek. Een waar kunstenaar.” Thomas is naast muzikale duizendpoot een begenadigd romanschrijver. In 2017 kwam zijn debuutroman ‘Geen jalapeños’ uit bij uitgeverij Prometheus.

Magda Mendes
De Fado dwaalt door Enschede. De Portugese zangeres Magda Mendes en gitarist Ward Veenstra toveren tijdens hun programma Silêncio het Muziekcentrum in Enschede om tot Fadoclub. “Ons programma Silêncio gaat vooral over mijn reis naar Nederland, over de heimwee naar Lissabon maar ook over het thuis voelen in Nederland.” Haar muziek roept een gevoel op van diepgang, weemoed en verlangen. Als een eeuwenoude boom, die zijn wortels diep in de aarde boort op zoek naar voedsel en houvast om te overleven. Magda Mendes won in 2018 de Gouden Notenkraker.

Wanneer

5 juli vanaf 10:30

Prijzen
Entree€ 25.00
Contact

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Wenninkgaarde 40-42

7511 PH Enschede

+31 53 485 85 00

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede
Wenninkgaarde 40-42
7511 PH Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245