Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Pim pam paars 1378 1536834026 35ht2wuh9o

PIM PAM PAARS (2+)

Een wonderlijke wereld voor kleine kunstenaars en hun (groot)ouders.

“Ppprrrrrsssssssttttt…” Een groot knalgeel vierkant verschijnt en stuitert vrolijk rond. “Plop.” Een kleine blauwe cirkel springt tevoorschijn en doet een gek dansje om het vierkant heen. Pim Pam Paars is een komische, muzikale en woordeloze voorstelling geïnspireerd op het televisieprogramma Tik Tak en de abstracte schilderijen van Kandinsky. Kinderen wanen zich in een levend schilderij van bonte kleuren en dansende vormen. Langzaam verandert het decor van de voorstelling in een interactieve speelinstallatie.

Over Meboer en Bakker
Suzanne Bakker en Rianne Meboer maken deel uit van het collectief De Theaterstraat. Met een achtergrond in onder andere de beeldende kunst, mime, theater en clownerie ontwikkelden ze in peuterspeelzalen en theaters Pim Pam Paars. Mebour en Bakker laten zien dat, om kinderen te boeien en te verrassen, je helemaal niet zoveel nodig hebt als men denkt.

Spel en concept Suzanne Bakker & Rianne Meboer | Regieadvies Paul van der Laan & Tiebbe Roelofs | Vormgevingadvies Calle de Hoog | Muziekadvies Jolle Roelofs | Beeld Ruben Steeman

Wanneer

Prijzen
Entree€ 10.00
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

Website Concordia

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede