Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Skate 1703 1541751342 35ht65isbg
Evenement, Actief

POLA CONTEST 2018

Skaten op eredivisieniveau in Enschede

Op zaterdag 17 november is het alweer tijd voor de zesde editie van deze jaarlijkse Pola Contest. Inmiddels ka...

Lees verder
11:00
Gratis

Op zaterdag 17 november is het alweer tijd voor de zesde editie van deze jaarlijkse Pola Contest. Inmiddels kan de klok erop gelijkgezet worden. Iedere derde zaterdag van november vindt het grootste skatefestijn van Twente plaats in Skatepark De Fabriek.

Met een prijzenpot van maar liefst 1000 euro belooft het weer een dag te worden vol skaten op eredivisieniveau. Niet allen voor de door de wol geverfde skater is het feest, deelnemers kunnen zich voor vijf euro inschrijven. Daarnaast vindt er een wedstrijd plaats voor de allerjongsten. Kortom, alle ingrediënten voor de nodige gezelligheid en spektakel zijn aanwezig.

Pola Contest

Vanaf 11.00 uur is het skatepark geopend en kunnen deelnemers zich inschrijven. Om 13.00 uur gaan de kwalificaties van start. Onder muzikale begeleiding van onder andere DJ Bassiebasic zullen de deelnemers gedurende de dag hun kunsten vertonen. De wedstrijd vindt plaats op het voormalig polaroidterrein en bezoekers kunnen tijdens het evenement gratis naar binnen.

De Fabriek

Skateboard Vereniging De Fabriek is in 2001 ontstaan uit een initiatief van een groep skateboarders die het skateboardklimaat in Enschede en omstreken willen promoten en verbeteren. De Fabriek heeft een skatepark gecreëerd waarin jongeren bij elkaar worden gebracht door middel van een gezamenlijke passie van hun sport skateboarden. In de Performance Factory geeft de Fabriek onder andere skatelessen en workshops voor jong en oud. Daarnaast organiseert de Fabriek jaarlijks diverse evenementen.

Wanneer

Prijzen
EntreeGratis
Contact

De Fabriek Skatepark

Hoge Bothofstraat 45

7511 ZA Enschede

www.defabriek.org

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Fabriek Skatepark
Hoge Bothofstraat 45
7511 ZA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden