Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Popcollegetour Enschede 23 maart
Muziek

POP COLLEGE TOUR

Ontdek nieuw talent!

In Pop College Tour krijgen de beste onbekende bands van zes Nederlandse conservatoria de kans om zich samen t...

Lees verder
18:30
Gratis

In Pop College Tour krijgen de beste onbekende bands van zes Nederlandse conservatoria de kans om zich samen te laten ontdekken. Ontdek jij mee? Kom dan naar Metropool Enschede!


Het diepe in en touren maar! In 1 week trekken zes zorgvuldig geselecteerde bands van poppodium naar poppodium om zich te presenteren aan publiek, podia en industrie om nieuwe speelplekken te veroveren en zich in de kijker te spelen. In 6 x 20 minuten speeltijd nemen de bands je in sneltreinvaart mee in verschillende genres en energieën. Elke dag heeft een andere afsluiter, namelijk de lokale band van die avond.

Wil je daarna meer zien? Volg de band als fan of boek ze op je eigen podium. Te ontdekken zijn: noa and a band called S.A.M. (Codarts Pop Rotterdam), Lance Priester (Fontys Rockacademie Tilburg), JOBIM (Conservatorium Haarlem), Oh Whale (ArtEZ Popacademie Enschede), Cloud Cafe, (Conservatorium van Amsterdam Popafdeling) en LOE. (HKU Utrechts Conservatorium Jazz & Pop).

Op initiatief van de ArtEZ Popacademie in Enschede, sloegen zes conservatoria en zes poppodia al snel de handen ineen om bands buiten hun eigen stad te laten spelen, met als doel, recht vanuit de essentie: spelen om meer te kunnen spelen!

Wanneer

23 maart vanaf 18:30

Prijzen
EntreeGratis
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Meer informatie?

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245