Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Possessed 2316 1551433405 35hxe67irt t/m 8 juni
Muziek

POSSESSED

Met als support: Nordjevel.

​Er zijn maar weinig bands die harder tegen de grenzen van het metalgenre hebben geduwd als de band die deze a...

Lees verder
19:00
22.50

​Er zijn maar weinig bands die harder tegen de grenzen van het metalgenre hebben geduwd als de band die deze avond in Enschede staat. En er zijn nog minder bands die een stijl creëren die uiteindelijk de blauwdruk is voor een volledig sub-genre.

Possessed kan je wel rekenen tot deze buitencategorie en als je de band bestempelt als grondleggers van Death Metal dan zullen er weinig mensen zijn die je tegenspreken. Legendarische band dus!

Na 33 jaar nieuw werk!
Daar hebben we dus lang op moeten wachten. Dat is niet in de laatste plaats vanwege het feit dat zanger Jeff Becerra het slachtoffer wordt van een gewapende overval waarbij hij twee keer wordt beschoten. Hij belandt in een rolstoel en een lange periode van revalidatie volgt. Hij herstelt slechts volledig maar is inmiddels wel weer in staat om te spelen en dus op te nemen! Wij fronzen ook wel eens een wenkbrauw bij een comeback plaat maar in dit geval zijn we overtuigd van een goede plaat die voor alle genre-genoten de lat weer een stukje hoger gaat leggen. Naast nieuw werk natuurlijk ook alle favorieten van Seven Churches en Beyond The Gates, de twee mijlpalen die een genre definieerden en voor iedere metalhead verplichte kost zijn!

Wanneer

8 juni vanaf 19:00

Prijzen
Entree voorverkoop€ 22.50
Entree avondkassa€ 24.50
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

www.metropool.nl

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245