Favorieten
Nederlands
Sluiten
Jessicavandeursen 1821 1542895232 t/m 10 maart
Kunst & cultuur

PROJECT COUPLET 2.0

Bewoners Enschede maken in samenwerking met Concordia een expositie.

Concordia nodigt bewoners Enschede uit mee te doen met expo.

Lees verder
12:00 - 17:00

Concordia nodigt bewoners Enschede uit mee te doen met expo.

Dit nieuwe project van Concordia, sluit aan bij het jaarthema van 2019 ‘ontmoeten en ontdekken’. Een kunstenaar en een inwoner van Enschede worden aan elkaar gekoppeld. Ze gaan met elkaar in gesprek over de kunst. Welke vragen deze ontmoeting ook oproept, het resultaat is een expositie. Misschien met werk van de kunstenaar, misschien met werk dat de inwoner en de kunstenaar samen hebben gemaakt of uitgekozen. Misschien bij Concordia, misschien in de huiskamer van de inwoner.

“Bij Concordia mag je vinden van kunst wat je wilt. Dat betekent dat elke mening ertoe doet, die van de kunstenaar net zoveel als die van de kunstleek of de kunstkenner,” vertelt Petra Boonstra, programmeur beeldende kunst bij Concordia. “Dit project gaat over contact tussen de kunstenaar en het publiek en benadrukt dat mensen kunst mogen ervaren op hun eigen manier, ook staat het misschien ver van ze af.”

Dit jaar doen er drie kunstenaars mee, elk voor een periode van drie maanden. De eerste, Jessica van Deursen, startte op 10 december. In de andere twee edities gaan Daan Samson en Esmay Groot Koerkamp aan de slag.

Wanneer

t/m 10 maart

Contact

Concordia Langestraat

Langestraat 56

7511HC Enschede

+31 53 4300999

Website Concordia

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Langestraat

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 20a
7511 EN Enschede

244