Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Robot escape tour t/m 5 september
Digitaal, Actief

ROBOT GROUP TOUR

I want to delete it all, but not now.

Ga met behulp van een robot op politieonderzoek bij Tetem.

Lees verder
Je eigen woonkamer

Ga met behulp van een robot op politieonderzoek bij Tetem.

(Onderwijs)groepen kunnen de tentoonstellingen in Tetem via een op afstand bestuurbare robot bezoeken. Hiermee kun je met een groep op een unieke manier in de escape room tentoonstelling ‘I want to delete it all, but not now’ van mediakunstenaar Roos Groothuizen rondrijden en kijken!

Mediakunstenaar Roos Groothuizen heeft de tentoonstelling 'I want to delete it all, but not now' bij Tetem gemaakt. Deze tentoonstelling is door (onderwijs)groepen via een op afstand bestuurbare robot te bekijken. De robot is te besturen met een computer of laptop via Chrome en door de webcam worden het beeld en geluid verstuurd. Door middel van het toetsenbord kan de groepsleider, samen met jou, bepalen waar de robot heen rijdt.
Het is een speelse, conceptuele escape room waarin je meekijkt met het politieonderzoek naar de vermiste student Rosa Aringa en de verschillende internet en social media dilemma's die misschien met haar verdwijning te maken hebben.

Na de rondleiding kun je een tijdslot boeken met 2-3 personen om de escape room echt te gaan spelen.

Wil je graag een rondleiding voor het Voortgezet Onderwijs (VO), mail dan naar [email protected] Voor een rondleiding voor het Middelbaar Beroeps Onderwijs (MBO) kun je mailen naar [email protected] Mail naar [email protected] voor rondleidingen voor het Hoger beroepsonderwijs (HBO), wetenschappelijk onderwijs (WO) & vrije tijd groepsrondleidingen. Voor deze groep geldt dat er een minimum leeftijd is van 18 jaar.

Wanneer

t/m 5 september

Contact

Je eigen woonkamer

Website evenement

Route plannen

Locatiegegevens

1 Je eigen woonkamer