Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Kiki Visual 01 35hxtc5tk1 t/m 20 februari
Kunst en cultuur

RONDLEIDING BODYBUILDING DOOR HACKERS & DESIGNERS

Op donderdag 20 februari geeft Margarita Osipian van Hackers & Designers een rondleiding door de nieuwe interactieve tentoonstelling BodyBuilding in Tetem.

In deze interactieve tentoonstelling van Hackers & Designers word je uitgenodigd om actief deel te nemen en vr...

Lees verder
16:00 - 17:00
Gratis

In deze interactieve tentoonstelling van Hackers & Designers word je uitgenodigd om actief deel te nemen en vragen te stellen over de werking en implicaties van verschillende technologieën zoals scanners, echografie en motion capture.

Hackers & Designers is een interdisciplinair samenwerkingsverband van kunstenaars, wetenschappers, software ontwikkelaars en ontwerpers. Centraal staat het onderzoeken, experimenteren en ontwikkelen van nieuwe technologieën door middel van 'hands-on making'. In BodyBuilding onderzoeken Hackers & Designers samen met de kunstenaars en designers Kiki Mager, Nazanin Karimi en The Underground Division (Helen Pritchard, Femke Snelting en Jara Rocha) de relatie tussen technologie en menselijke en niet-menselijke lichamen vanuit het perspectief van de makers. Architect en ontwerper Thomas Rustemeyer heeft het tentoonstellingsconcept vertaald in een interactieve structuur waarin je de verschillende kunstwerken kunt bekijken en ervaren.

Na de rondleiding kun je in Tetem’s Exploring-Lab experimenteren met gezichtsherkenningssoftware en verschillende materialen om deze te beïnvloeden. Welke camouflagetechnieken kan je inzetten om niet herkend te worden op straat? En hoe ver kun je hierin gaan?

Programma op donderdag 20 februari 2020:

16:00 - 16:30 Rondleiding door Margarita Osipian van Hackers & Designers
16:30 - 17:00 Exploring-Lab: Laat je niet (her)kennen!

Wanneer

20 februari van 16:00 tot 17:00

Prijzen
EntreeGratis
Contact

Tetem

Stroinksbleekweg 16

7523 ZL Enschede

+31 53 2308791

Website

[email protected]

Image Tud
Nazanin Sunburned Land

Route plannen

Locatiegegevens

1 Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede