Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Alexanderwijninga 2197 1550478229 35hxcssabi t/m 27 februari

ROUTE SUC6 MET ALEXANDER WIJNINGA

Laat je inspireren door een topondernemer.

Op woensdag 27 februari vertelt niemand minder dan jonge ondernemer Alexander Wijninga, CEO en founder van Wat...

Lees verder
19:00 - 20:30
Gratis

Op woensdag 27 februari vertelt niemand minder dan jonge ondernemer Alexander Wijninga, CEO en founder van Watermelon, over zijn route naar succes. Deze Nederlandse editie vindt plaats in het nieuwe Muziekcafé in de binnenstad van Enschede. Jij kunt erbij zijn!

Alexander Wijninga is ondernemer in de dop en op jonge leeftijd al bekend geworden met vallen en opstaan. Alexander is CEO en founder van o.a. Watermelon, een bedrijf gericht op geautomatiseerde klantenservice met een gepersonaliseerde chatbot. Door een ‘akkefietje’ met WhatsApp ging Watermelon helaas failliet, maar Alexander zorgde voor een doorstart van het bedrijf. Dat definieert ook de basis van de verschillende bedrijven waar hij aan het roer staat: hard werken, fouten maken en er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het de volgende keer beter gaat. Alexander is jong, barst van het talent en energie én hij is verkozen tot beste jonge ondernemer van Nederland.

Wil jij weten welke stappen Alexander heeft gezet in zijn route naar succes? Benieuwd hoe hij omging met het faillissement van zijn bedrijf en waar de motivatie vandaan kwam om een doorstart te maken? Of heb jij vragen voor Alexander? Kom dan naar de Route Suc6 op 27 februari! Deelname aan de Route Suc6 is gratis.

Wanneer

27 februari van 19:00 tot 20:30

Prijzen
EntreeGratis
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

www.routesuc6.nl

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245