Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Rutbeek-Triathlon-Enschede 19 september
Actief, Evenement

RUTBEEK TRIATHLON

TC Twente organiseert ook in 2021 weer de Rutbeek triathlon.

Wil je dit jaar nog een mooie triathlon doen? Dit zal in aangepaste vorm zijn, waarbij voldoende afstand in ac...

Lees verder

Wil je dit jaar nog een mooie triathlon doen? Dit zal in aangepaste vorm zijn, waarbij voldoende afstand in acht zal worden genomen. Dit door middel van onder andere een tijdritstart. Er wordt alles aan gedaan om er toch weer een mooi evenement van te maken. Doe jij mee?!

Op zondag 19 september organiseert Triathlon Club Twente de Rutbeek Triathon. Elk jaar is dit weer een mooi evenement en een leuke en sportieve dag om naar uit te kijken. Zelfs in 2020 is er een mooi feestje van gemaakt en is er een nieuwe locatie gevonden als start-finish terrein.

In 2021 zal daarop voortgeborduurd worden. De liveblog wordt uitgebreidt met een livestream - gewoon omdat het tof is - en zodat je vrienden jouw wedstrijd online kunnen volgen! Ook zijn er dit jaar weer meerdere afstanden waarop je kan starten: de ouder-kind triathlon is terug en er is een 1/16'de triathlon voor de jeugd en daarnaast nog een achtste en kwart afstand voor recreanten.

Elk jaar is het weer een heerlijk sportief feestje, dus mis het niet en maak er samen met de organisatie een leuke dag van!

Wanneer

19 september

Contact

Het Rutbeek

Jacobsrietweg 182

7546 RG Enschede

+31 53 4282411

Website evenement

[email protected]

Schrijf je in

Route plannen

Locatiegegevens

1 Het Rutbeek
Jacobsrietweg 182
7546 RG Enschede