Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Sander Veenhof hololens 35hxfw5m6b t/m 11 april
Kunst en cultuur

SANDER VEENHOF: VOORUITLOPEN MET AR

Een hands-on inkijk in de toekomst van Augmented Reality en apps.

Soms lijkt het alsof we de ontwikkelingen op het gebied van techniek nauwelijks kunnen bijhouden. Erop vooruit...

Lees verder
19:30 - 21:30
Gratis

Soms lijkt het alsof we de ontwikkelingen op het gebied van techniek nauwelijks kunnen bijhouden. Erop vooruitlopen kan volgens Sander Veenhof wél.

Soms lijkt het alsof we de ontwikkelingen op het gebied van techniek nauwelijks kunnen bijhouden. Erop vooruitlopen kan volgens Sander Veenhof wél. Dat is wat Sander zelf al jarenlang doet met zijn uiteenlopende Augmented Reality (AR) projecten. Daarmee nodigt hij het publiek uit een wereld te betreden waarin realiteitszin geen hindernis vormt; dat is één van de grote voordelen van AR, zo betoogt Sander. Deze insteek kenmerkt ook zijn onderzoek naar de vraag in hoeverre en op welke manier AR een sociale en maatschappelijke impact kan hebben.

In zijn Artist Talk gaat Sander Veenhof in op toekomstige ontwikkelingen, nieuwe dilemma’s en problemen die gemoeid zijn met de AR technologie. Tevens gaat hij in op de vraag welke bijzondere rol de kunstwereld hierin kan spelen. De Artist Talk is de officiële aftrap van Sander’s tentoonstelling Be Your Own Robot in Tetem. In de tentoonstelling geeft Sander ons een hands-on inkijk in de toekomst van Augmented Reality (AR) en apps.

Wanneer

11 april van 19:30 tot 21:30

Prijzen
EntreeGratis
Contact

Tetem

Stroinksbleekweg 16

7523 ZL Enschede

+31 53 2308791

www.tetem.nl

[email protected]

Sander Veenhof 02
Sander Veenhof 03
Sander Veenhof 04
Sander Veenhof 05
Sander Veenhof 06
Sander Veenhof Talk

Route plannen

Locatiegegevens

1 Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede

Avond lockdown
LET OP: op dit moment geldt er een gedeeltelijke lockdown en zijn bijna alle locaties in de stad gesloten vanaf 17:00 uur.
Meer info