Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Sheilae Enschede t/m 1 september
Muziek

SHEILA E

Sheila E komt terug naar Enschede!

Eén van ‘s werelds beste percussionisten, met een fenomenale band komt weer naar het oosten des lands.

Lees verder
20:30
37.75

Eén van ‘s werelds beste percussionisten, met een fenomenale band komt weer naar het oosten des lands.

Al op jonge leeftijd manifesteert het talent zich bij Sheila Escevedo die de liefde voor drums en percussie letterlijk met de paplepel ingegoten krijgt. Haar vader Pete Escevedo kan er namelijk ook wat van maar qua productiviteit, creativiteit en populariteit is zijn dochter hem inmiddels ruimschoots voorbijgestreefd. We hebben het dan natuurlijk over the one and only miss SHEILA E!

Ze speelt mee met o.a. George Duke, Herbie Hancock, Billy Cobham, Con Funk Shun, Marvin Gaye, Diana Ross, Lionel Richie, Gloria Estefan, Patti LaBelle en Stevie Nicks. Het bekendst blijft natuurlijk haar werk met Prince, ze behoort jarenlang tot de vaste entourage van His Royal Badness en is te horen op verscheidene albums en steelt de show op de meest funky b-kant, Erotic City, aller tijden. Die staat onderaan dit stuk even omdat het zo'n geweldig liedje is.

Naast haar avonturen met Prince drumt ze onder andere in de band van een andere drummer die ook kan worden gezien als rock royalty, namelijk Ringo Starr. Daarnaast is ze is musical director voor o.a. Jennifer Lopez en Beyoncé maar het allerbelangrijkste: ze is nog steeds bandleidster en treedt in die hoedanigheid nog altijd op. Dat die optredens nog altijd tot in de puntjes verzorgd zijn konden we in Metropool al twee keer eerder zien maar van topkwaliteit kan je nooit genoeg krijgen. Mooi dus dat één van ‘s werelds beste percussionisten, met een ongetwijfeld fenomenale band, weer naar het oosten des lands komt. Op 1 september in Enschede!

Wanneer

do 1 sep. 2022 t/m do 1 sep. 2022 1 september vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 37.75
Avondkassa€ 40.50
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245