Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Fahd 2371 1551800248 35hxe8mj10 t/m 28 maart
Kunst en cultuur

SHIRT UIT FAHD! (GEANNULEERD)

Een voorstelling van Fahd Larhzaoui.

Een persoonlijke voorstelling over 'dat het knaagt' bij Fahd. Het leven ligt aan zijn voeten, maar een taaie f...

Lees verder

Een persoonlijke voorstelling over 'dat het knaagt' bij Fahd. Het leven ligt aan zijn voeten, maar een taaie familiekwaal speelt op en oude angsten keren terug.

Theatermaker en acteur Fahd Larhzaoui brak in 2014 door met zijn solo Schijn, over een man die een dubbelleven leidt. Schijn speelde voor bomvolle zalen in Nederland, Curaçao en Suriname. Nu is Fahd terug met een nieuwe voorstelling, waarin hij weer even eerlijk, humoristisch en scherp zijn lot zal bekijken. In Shirt uit Fahd! treffen we hem op een kruispunt in zijn bestaan. Het leven ligt aan zijn voeten, fysiek voelde hij zich beter dan ooit en als hij wil kan hij elke avond de meest wilde feesten bezoeken. Maar toch knaagt er iets. Een taaie familiekwaal dreigt de kop op te steken, oude angsten keren terug. De wortels waar hij zich in Schijn aan heeft ontworsteld, dreigen Fahd in zijn nieuwste voorstelling te verstikken. Hoe ga je om met totale vrijheid? Waar liggen grenzen als alles grenzeloos is? En hoe leef je met een tijdbom in je lijf?

In Shirt uit Fahd! zal Fahd met zijn kenmerkende fysieke en gepassioneerde speelstijl opnieuw een opzienbarende solo brengen. Waar Schijn een coming of age was, is Shirt uit Fahd! een facing the facts.

Het evenement is geannuleerd, zie website Concordia voor meer informatie.

Wanneer

28 maart vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 16.00
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

www.concordia.nl

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245