Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        SHOT open podium
      21 december
Kunst en cultuur, Muziek

SHOT OPEN PODIUM

SHOT open podium.

Verschillende ensembles van SHOT zullen optreden bij deze avond. De muziek is erg gevarieerd, van klassiek tot...

Lees verder
20:00 - 22:00
Gratis

Verschillende ensembles van SHOT zullen optreden bij deze avond. De muziek is erg gevarieerd, van klassiek tot bekende deuntjes, dus voor ieder wat wils!

Over SHOT

Het Studenten Harmonie Orkest Twente is het harmonieorkest van de Universiteit Twente in Enschede. Het orkest, beter bekend als SHOT, bestaat uit ongeveer 65 studenten van de universiteit en omliggende hogescholen. Het repertoire van het orkest wisselt meerdere keren per jaar en staat onder leiding van Ronny Buurink

Ieder jaar verzorgt SHOT een tweetal concerten op het universiteitsterrein. Als voorbereiding op deze concerten trekt het orkest zich traditiegetrouw terug in een zo klein mogelijk dorpje, om daar bijna 20 uur te repeteren op de stukken. Tijdens deze repetitieweekenden stijgt naast de muzikaliteit ook de gezelligheid tot ongekende hoogte. Naast deze concerten geeft SHOT regelmatig optredens in andere steden of neemt zij deel aan festivals. Naast optredens in Nederland bezoekt SHOT eens per twee jaar een buitenlands festival tijdens een concertreis.

De show is gratis te bezoeken.

Wanneer

wo 21 dec. 2022 t/m wo 21 dec. 2022 21 december van 20:00 tot 22:00

Prijzen
EntreeGratis
Locatie

De Vrijhof

De Veldmaat 5

7522 NM Enschede

+31 54 4894400

Website evenement

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Vrijhof
De Veldmaat 5
7522 NM Enschede