Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Alex Klaasen 2303 1551278044 35hxcy6hvh 22 mei en nog 2 dagen

SHOWPONIES 2

Een leesvoorstelling voor de nieuwe show van Alex Klaasen.

​Met script bij de hand, geen idee hoe het gaat worden, maar wel al met wat liedjes van Alex Klaasen en een pa...

Lees verder

​Met script bij de hand, geen idee hoe het gaat worden, maar wel al met wat liedjes van Alex Klaasen en een paar van zijn fijne Showponies collega’s.​

Het eerste deel van Showponies beleefde ongekend succes; bejubeld door pers en publiek, genomineerd voor de Poelifinario en met uitverkochte zalen door het hele land. In totaal bezochten meer dan 90.000 mensen de voorstelling. Dit nieuw vormgegeven genre raakt nooit uitgeput en vraagt om meer. Daarom brengt acteur en theatermaker Alex Klaasen met Showponies 2 revue opnieuw naar het theater, met nog meer sketches, zang en dans en spektakel. Met dezelfde cast, waaronder Freek Bartels, Jip Smit en Daniel Cornelissen.

In het theater van Concordia is Alex Klaasen te zien met een leesvoorstelling van deze gloednieuwe show. Met het script in de hand en zonder vast idee hoe het gaat worden staat hij op het toneel. Wel zijn er al enkele liedjes en een paar van zijn Showponies-collega’s aanwezig. Dus: geen kant en klare voorstelling, geen decor, geen kostuums. Alleen wat tafels, stoelen en bange acteurs die ‘wat gaan uitproberen’. Met alle hilarische gevolgen van dien!

Alex Klaasen: veelzijdig en veelgeprezen
Alex Klaasen is een van de meest veelzijdige makers van dit moment; hij is acteur, theatermaker en zanger en heeft inmiddels meerdere prijzen op zijn naam staan. Het grote publiek kan hem kennen van musicals als BRIGITTE, TOON en van voorstellingen van het Ro Theater, zoals Lang & Gelukkig, Woef Side Story en De Gelaarsde Poes, waar hij ook de liedteksten voor schreef. Alex ontving in totaal zes Musical Awards, waaronder de award voor beste acteur voor De Gelaarsde Poes. Naast eerdergenoemde prijzen nam hij ook ‘Neerlands Hoop’ in ontvangst voor zijn soloprogramma Eindelijk Alleen. Onlangs ontving hij uit handen van André van Duin de prestigieuze Johan Kaartprijs.

Wanneer

t/m 23 mei vanaf 20:30

Ook op
woensdag 22 mei 2019 vanaf 20:30
donderdag 23 mei 2019 vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 17.50
Locatie

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

www.concordia.nl

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245