Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Sleepout 3722 1575561455 35hxt4gp0o 14 maart
Evenement

SHELTERSUIT SLEEP OUT - GEANNULEERD

Slaap één nacht op de Oude Markt en zamel geld in voor Stichting Sheltersuit

De droom van Sheltersuit is dat niemand op de wereld het koud heeft. Met deze gedachten organiseren ze de Shel...

Lees verder
19:00 - 07:00

De droom van Sheltersuit is dat niemand op de wereld het koud heeft. Met deze gedachten organiseren ze de Sheltersuit Sleep Out.

Dit benefiet evenement is bedoelt om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het maken van nieuwe Sheltersuits. De deelnemers mogen die avond in de open lucht slapen in speciaal afgezette gebieden. De ochtend erna zal er een feestelijk ontbijt zijn en wordt de eindstand bekend gemaakt.

Onderstaande namen zullen van 19:00 uur tot 01:00 uur voor een avondvullend programma zorgen en zijn stuk voor stuk een reden om je nog in te schrijven voor de Sheltersuit Sleep Out. Ook voor de nachtbrakers is er na 01:00 uur nog genoeg te doen.

Berget Lewis speelde de hoofdrol in de musical Dreamgirls, schitterde in haar theatershows “Discover Berget Lewis” en “Blooming” en verkocht als één van de Ladies of Soul meerdere malen de Ziggo Dome uit. Tijdens de Sleep Out gaat ze de Oude Markt op de kop zetten.

berget-lewis-nieuwsbrief


Iris Hond
werd geboren in 1987 en begon piano te spelen op de leeftijd van drie jaar oud. Vanaf de allereerste noten die ze speelde was het glashelder dat ze een buitengewoon pianistisch talent had. Droom lekker weg bij de prachtige pianoklanken van Iris.

iris hond


ENorm
is een vijfkoppige band opgericht in 2003. Vanaf het begin van het bestaan brengen ze, naast covers in de genres rock en pop ook eigen nummers ter gehore. Naast dat er optredens worden gegeven in Nederland en Duitsland, is ENorm ook organisator van Kingsnight Lonneker en het muziekspektakel ‘Kerst met Ballen’.


enorm


In samenwerking met Poppodium Metropool geven ze ook drie lokale helden het podium tijdens de Sleep Out. Dit zijn singer/songwriter Lauringer, de driekoppige band Get Jealous en music producer Winwel.

localheroes


Gerard Ekdom
en Michiel Veenstra zijn beide geen onbekenden op de Oude Markt in Enschede. In 2012 zaten ze allebei in het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request. In Enschede werd destijds een record bedrag aan donaties opgehaald. Gerard Ekdom draait de beste muziek om je warm te houden en Michiel Veenstra is de presentator van dienst.

gerard-michiel-1


Vanaf 01:00 uur brengen de deelnemers samen op de Oude Markt in Enschede de nacht door. Voor de nachtbrakers is er een mogelijkheid om naar een speciale nachtfilm op het plein te kijken, te luisteren naar een podcast over daklozen of naar een muzikale playlist. Om 07:00 uur wordt er een ontbijt geserveerd aan alle deelnemers, wat het einde van de Sleep Out markeert. Tevens zal om 7:00 uur het totaal gedoneerde bedrag bekend gemaakt worden.


Inschrijven kan via deze link en daar vind je ook meer informatie.
Wanneer

14 maart van 19:00 tot 07:00

Contact

Oude Markt

Oude Markt 1

7511 GA Enschede

Youtube Sheltersuit Sleep Out

Schrijf je in!

Route plannen

Locatiegegevens

1 Oude Markt
Oude Markt 1
7511 GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden