Sig 1144 1533022206 29 juli 2018 - 4 augustus 2018
Actief

SOCIAL INCLUSION GAMES

De Social Inclusion Games in Enschede!

Duizend deelnemers uit heel Europa sporten een week lang in Olympische sferen.

Lees verder
Sportpark Het Diekman
07:00 - 23:00
Gratis

Duizend deelnemers uit heel Europa sporten een week lang in Olympische sferen.

Dit jaar vindt het grote sportevenement op het Diekmanterrein in Enschede plaats. Tijdens de games zal een deel van de sporters ook op het terrein verblijven op een speciaal hiervoor ingerichte camping.

De hele week zijn er activiteiten georganiseerd die te maken hebben met samen zijn, sport, spel, beweging en gezondheid. Elke dag begint om 07.00 uur met een yoga sessie en ontbijt, om daarna fris aan de diverse sporten te beginnen. ‘s Avonds worden de medailles uitgereikt tijdens de Medal Plaza ceremonie, waarbij ook medailles worden uitgereikt voor alternatieve prestaties, zoals: wie is de meest enthousiaste supporter? In de avond treedt er een band of DJ op om de dag feestelijk af te sluiten. 

Naast de sportactiviteiten zijn er op dinsdag, woensdag en donderdag bijeenkomsten die gaan over gezondheid, sporten en inclusie. Professionals werkzaam in de gezondheidszorg, welzijn of opvang/beschermd wonen zijn welkom om hieraan deel te nemen.

Kom jij ook een dag sporten?

Van zondag 29 juli tot en met zaterdag 4 augustus 2018 worden er evenementen georganiseerd voor mensen uit geheel Europa, en jij kan een dag meedoen!

Tijdens deze week is er een gevarieerd sportaanbod met o.a. voetbal, sportveer, volleybal, touwtrekken, boogschieten, badminton, yoga, jeu des boules, tafelvoetbal, frisbee, basketbal, schaken, EK bommetje, 50 meter vrije slag, Highland games, enzovoort. Daarnaast is er ‘s avonds muziek, entertainment en zijn er creatieve activiteiten mogelijk. Kortom: voor ieder wat wils.

Wanneer

zo 29 jul. 2018 t/m za 4 aug. 2018

Prijzen
  • Entree
  • Gratis
Contact

Sportpark Het Diekman

J J Van Deinselaan 24

7541BR Enschede

www.sign2018.eu/

Route plannen

Locatiegegevens

1 Sportpark Het Diekman