Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Sound Gardens Boekelo Enschede 6 juni
Evenement, Kunst en cultuur, Muziek

SOUNDGARDENS BOEKELO

36 optredens, 12 bands in 12 Boekelose tuinen

Loop in dit unieke en intieme Twentse muziekfestijn van tuin naar tuin en beleef verschillende live muziek van...

Lees verder
Boekelo
13:00 - 17:00
Gratis

Loop in dit unieke en intieme Twentse muziekfestijn van tuin naar tuin en beleef verschillende live muziek van 12 bands!

Op maandagmiddag 6 juni 2022 tussen 13.00 en 17.00 uur zal in Boekelo alweer derde editie georganiseerd worden van het succesvolle muziekfestijn SoundGardens.

Op 12 plekken verspreid in en om het dorp stellen muziekliefhebbers hun tuin ter beschikking voor optredens van zeer uiteenlopende live-acts. Jij mag in elke tuin gratis binnenlopen om te komen kijken en luisteren.

Als je er de laatste editie niet bij was: mis het niet nog eens! De derde editie van dit unieke festival heeft een vrijwel geheel vernieuwd tuinenaanbod! Met behulp van dit programmaboekje kun je vast je ideale tuinenroute uitstippelen. Je kunt ervan op aan dat je zo van het ene muzikale pareltje naar het andere fietst, loopt, skate of hoe dan ook. De acts treden 3 keer met korte tussenpozen in dezelfde tuin een half uur op. Like, deel, reageer, nodig al je vrienden uit en hou verdere informatie-updates in de gaten via media en vooral Facebook en de website.

Entree is overal gratis. Voor drankjes wordt gezorgd. Vrijwillige bijdragen hiervoor en voor de organisatie worden zeer gewaardeerd. Er wordt tijdens de optredens met de pet rondgegaan en er staat een pot in elke tuin om een duit in het zakje te doen. Dus neem zeker een handje kleingeld mee!

Soundgardens gaat zeker door, ook bij regen!

Kom met de fiets.

Neem een handje kleingeld mee.

Neem een kleedje en een paraplu mee.

Wanneer

6 juni van 13:00 tot 17:00

Prijzen
EntreeGratis

Inclusief drankjes. Vrijwillige bijdragen worden zeer gewaardeerd.

Locatie

Boekelo

7548AT

Website evenement

Meer informatie?
Sound Gardens Boekelo Enschede 1

Route plannen

Locatiegegevens

1 Boekelo
7548AT