Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Sounds Like Juggling 17 september
Kunst en cultuur, Muziek

SOUNDS LIKE JUGGLING

Een unieke muziekjongleervoorstelling.

In Sounds Like Juggling draait het om patronen. De schoonheid van patronen, maar ook vastzitten in patronen, e...

Lees verder
13:00 - 13:30
Gratis

In Sounds Like Juggling draait het om patronen. De schoonheid van patronen, maar ook vastzitten in patronen, en de kunst van het doorbreken van patronen.

De Klankplank, de Snaarbal, de Stok Sonore en andere vliegende, rollende en draaiende uitvindingen. Componist Arthur Wagenaar, jongleur Guido van Hout, en instrumentontwerper Dianne Verdonk bundelen hun krachten en bouwen nieuwe instrumenten die je bespeelt door jongleren. Denk aan resonerende slingers, zingende tollen, percussieve knikkerbanen en sensors die beweging vertalen in geluid. Deze instrumenten vormen de spil van een unieke muziekjongleervoorstelling: Sounds Like Juggling.

Sounds Like Juggling is een speeltuin van beweging en klank, een vrijplaats waar de spelregels elk moment kunnen veranderen en niets onmogelijk is. Ook het publiek zit niet stil! Iedereen mag onze speeltuin betreden.

Dit is een speciale preview, waarin Arthur & Guido enkele van hun instrumenten aan het publiek zullen presenteren! Op maandag 19 april 2021 kun je de volledige voorstelling bezoeken.

Wanneer

17 september

Prijzen
EntreeGratis
Contact

De Vrijhof

De Veldmaat 5

7522 NM Enschede

+31 54 4894400

Website evenement

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Vrijhof
De Veldmaat 5
7522 NM Enschede