Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Volle maan Concert 2568 1554130010 35hxfts5up t/m 18 mei
Muziek

VOLLE MAAN CONCERT

Een concert van de uit Barcelona afkomstige zangeres Monica Coronado en gipsy flamencogitarist Manito.

Wegens groot succes vorig gaan de uit Barcelona afkomstige zangeres Monica Coronado en gipsy flamencogitarist ...

Lees verder
20:30 - 22:30
10.00

Wegens groot succes vorig gaan de uit Barcelona afkomstige zangeres Monica Coronado en gipsy flamencogitarist Manito een volle maan concert geven op zaterdag 18 mei op Landgoed Algoed. Bij dit optreden wordt de luisteraar meegenomen naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht.

Met haar temperament krijgt Monica het publiek snel op het puntje van de stoel. Manito weet altijd met zijn virtuoze spel haar te stimuleren het onderste uit de kan te halen. Dit optreden belooft een en al vuur!

Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Manito’s vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’.

Dit intieme luisterconcert is een echte aanrader voor de romantici onder ons. Je zit deze avond rond het kampvuur dicht bij de artiesten bij het licht van de maan. Tussen de bedrijven door kan je genieten een drankje en van de schitterende omgeving. De aanvang is 20:30, de entree €10,- en reserveren kan via de website van Landgoed Algoed.

Wanneer

18 mei van 20:30 tot 22:30

Prijzen
Entree€ 10.00
Contact

Landgoed AlGoed

Burgermeester Stroinkstraat 411

+31 6 55773670

www.landgoedalgoed.nl/

[email protected]

Concordia 9

Route plannen

Locatiegegevens

1 Landgoed AlGoed
Burgermeester Stroinkstraat 411
Twekkelo