Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
SPACECAST RIOT 28 mei
Digitaal, Muziek

SPACECAST VIERT HALFJARIG BESTAAN SAMEN MET RIOT GRLS!

Programma vol muziek en entertainment van de SPACEBAR.

Kijk, chat en luister mee met de Spacecast van de Spacebar.

Lees verder
Je eigen woonkamer
Gratis

Kijk, chat en luister mee met de Spacecast van de Spacebar.

Op vrijdag 28-05 bestaat de Spacecast liveshow een half jaar! Deze succesvolle weken, bomvol met jong talent, kunstenaars, dj’s, activisme en underground cultuur, moeten gevierd worden.

Kijk en luister mee naar de wekelijkse interactieve liveshow Spacecast waarin de subculturen in Enschede zichtbaar worden gemaakt en waar de creatieve scene tentoon worden gesteld aan een breed publiek. De liveshow bestaat binnenkort een half jaar en daarom is er een speciale uitzending met RIOT Grls! Zij zijn een groep van vrouwelijke dj's die zich inzetten voor het uiten van radicaal, grassroots feminisme, door middel van kunst en activisme. Zij streven ernaar om een vrouwelijk tintje te geven aan de elektronische muziekscene.

Nina de Koning, Carmen Lisa, Deets, Susan Right en Selene draaien vanaf 16.00 uur de hele dag en avond techno in de SPACEBAR. Je kunt dan ook tot 20.00 uur live genieten van de muziek op het terras van de SPACEBAR. Om 20.30 uur begint de online talkshow waarbij je de RIOT Grls beter leert kennen door een verrassende mix van interactie, persoonlijke interviews en entertainment. De show wordt vervolgens afgesloten door een laatste dj-set van RIOT Grls met live visuals door Jay Minimal & CARO.

Vanaf 15.00 uur kun je al gratis mee kijken, chatten en luisteren op www.spacecast.space.

Wanneer

28 mei

Prijzen
EntreeGratis
Contact

Je eigen woonkamer

Website evenement

Spacecast4 screenshot 2021 01 20 16 15 51

Route plannen

Locatiegegevens

1 Je eigen woonkamer