Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Facebookomslagfoto 820 x 312 17 september

SPORT & GEZONDHEIDSMARKT

Sport & gezondheidsmarkt winkelcentrum Enschede Zuid

Een gezellige dag op winkelcentrum Enscheze Zuid met diverse sportclubs, een echte kinderkartbaan voor kindere...

Lees verder
Winkelcentrum Enschede Zuid
12:00 - 16:00
Gratis

Een gezellige dag op winkelcentrum Enscheze Zuid met diverse sportclubs, een echte kinderkartbaan voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Optredens van de voicekids, telekids crew en diverse sport clinics.

In winkelcentrum Enschede Zuid staat zaterdag 17 september alles in het teken van sport, gezondheid, goede voeding en gezond leven. Met deze Sport- en Gezondheidsmarkt voor iedereen wil de organisatie vooral ook de Enschedese kinderen bereiken, en daarvoor wordt alles uit de kast gehaald.

Tal van Enschedese sportverenigingen zullen zich die dag aan het publiek presenteren. Niet alleen met een kraam vol informatie, maar ook middels optredens op het podium. En natuurlijk is ook de Kidsclub van FC Twente van de partij. Daarnaast is er een topkok aanwezig die tips en tricks op het gebied van gezonde voeding geeft.

Alles is die dag dus ‘sport en gezondheid’ wat de klok slaat. Maar dat niet alleen. Zoals gezegd is het de organisatoren er met name om te doen de jeugd van Enschede te bereiken en dat zal die dag zeker lukken met een vrolijk en swingend optreden van The Telekids Crew en de twee geweldige Voicekids kandidaten Dolce Beringer en Merle Beuving.

Verder zijn er die zaterdag leuke prijzen te winnen met het ‘Bingo-rad’ en kunnen kinderen tussen de zes en twaalf jaar zich even Max Verstappen wanen wanneer ze gratis gebruik maken van de kartbaan.

Maar daar blijft het niet bij. Aangezien de organisatie van de Sport- en Gezondheidsmarkt de stichting ‘Big Smile for a Child’ in de armen heeft gesloten, komt deze non-profit organisatie voor kinderen met een handicap zelf ook nog eens met motoren, trikes, een schminkster en een supergaaf springkussen naar het winkelcentrum.

Kortom: de Sport- en Gezondheidsmarkt staat bol van (sport)activiteiten en entertainment.

Gezond en sportief door het leven, wie wil dat nou niet?

Wanneer

za 17 sep. 2022 t/m za 17 sep. 2022 17 september van 12:00 tot 16:00

EntreeGratis
Locatie

Winkelcentrum Enschede Zuid

Wesseler-Nering 9A

7544 JA Enschede

Facebook evenement

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Winkelcentrum Enschede Zuid
Wesseler-Nering 9A
7544 JA Enschede