Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Spread the sadness 11 juni
Kunst en cultuur

SPREAD THE SADNESS - EEN MISSVERKIEZING OVER TRANEN

Met Max Laros en Rosita Segers.

Tranen is een ode aan het verdriet. Als van pijn iets oppervlakkigs wordt gemaakt, kan verdriet dan nog bestaa...

Lees verder
Gesloten
12.50

Tranen is een ode aan het verdriet. Als van pijn iets oppervlakkigs wordt gemaakt, kan verdriet dan nog bestaan als verbinding tussen mensen?

Spread the sadness - een missverkiezing van tranen is een ode aan het verdriet. Een tranentrekkende voorstelling over het vormgeven van je eigen pijn en het toe-eigenen van die van een ander. Over hoe leed je identiteit beïnvloed en verdriet tot entertainment wordt gereduceerd. Als van pijn iets oppervlakkigs wordt gemaakt, kan verdriet dan nog bestaan als verbinding tussen mensen?

Together we cry, together we cry, together we cry, together we cry, there’s so much sad gonna flood the ocean – the script

Max Laros en Rosita Segers verhouden zich tot een wereld vol tranen waarin ze een poging doen verdriet te omarmen en te kunnen huilen in het bijzijn van hun publiek.

#trynottocry

Over de Non Creators Company

"Wij zijn de Non Creators Company, een Utrechts performancecollectief bestaande uit Rosita Segers en Max Laros. Rosita speelde onder meer in Back to ozz van Het Filiaal Theatermakers, De Familie van Nielie - Alleen thuis van Theatergroep Kwatta en vertolkt de hoofdrol in de online serie Zuipkeet van Toneelgroep Maastricht en BNN. Max speelde Bert in de Twentse theaterhit Hanna van Hendrik, Hamlet van de Toneelmakerij, De Familie van Nielie - Alleen thuis van Theatergroep Kwatta en in de serie Flikken Maastricht."

Wanneer

11 juni

Prijzen
Entree€ 12.50
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

Website evenement

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245