Springkussenfestival 190116 161937 2019 1547651977 t/m 21 februari
Kinderen, Evenement

SPRINGKUSSEN FESTIVAL

Hangar11 wordt weer omgetoverd tot kinderparadijs!

10:00 - 17:00
9.50

Hét leukste kinderfeest in Twente!

Zoals altijd, 3000 energieke kids, 2000 relaxte ouders, 1500m2 aan springkussens en een mega podium met verrassende kinderoptredens, maar dit jaar doen we er een schepje bovenop. We organiseren een echte kinderdisco, er worden prachtige ballonnen gemaakt en de nieuwe activiteiten maken het festival spectaculairder dan ooit! ‘’Mijn hele team kijkt weer uit naar een echt Twents kinderfeest voor jong en oud’’, vertelt Marten Foppen van Vliegveld Twenthe.


Familiedag voor jong en oud

Terwijl de kids hun energie kwijt kunnen op de springkussens en zich vermaken bij de verschillende activiteiten, kunnen de ouders lekker eten en drinken op het cateringplein. De hele hangar wordt voorzien van gratis Wifi, dus even je e-mails checken is geen probleem. Naast koffie zijn er ook broodjes en snacks en is er dit jaar weer een overheerlijke Springbox te verkrijgen. De entree voor bezoekers vanaf 18 jaar is gratis, wat zorgt voor een echte familiedag. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor handige tips, win-acties en het programma. 


Ook voor de allerkleinsten

Voor de jongste bezoekers is er een speciale peuterhoek ingericht. Zo weet je als ouder in ieder geval zeker dat jouw kind rustig kan spelen. Even een kleine pauze tussen het springen door? Kom naar onze voorleesbus, hier worden de leukste verhalen voorgelezen.  

Terwijl de kids alle springkussens aan het uitproberen zijn, kunnen de ouders genieten van een kop verse koffie of een lekkere lunch op het cateringplein. De hele hal wordt voorzien van gratis wifi, dus even je e-mails checken is geen probleem.


Kleurwedstrijd

Nieuw dit jaar is de kleurwedstrijd! Alle kinderen kunnen iedere dag kans maken op een prijs. Aan het eind van iedere dag wordt de winnaar bekend gemaakt. Dus kids, allemaal oefenen, wie weet wordt jij een winnaar! 


De jarige mag gratis naar binnen

Is jouw zoon of dochter jarig tussen 18 februari en 21 februari? Goed nieuws, want alle jarige kinderen mogen het Springkussenfestival gratis bezoeken! Wel even een ID-kaart meenemen natuurlijk, dan kun je bij de kassa een kaartje ophalen en je krijgt er ook nog eens een Springbox bij.


Overige informatie

Parkeren en Wifi is gratis.

Wanneer

t/m 21 februari van 10:00 tot 17:00

Prijzen
  • Entree online ticket early bird (t/m 8 feb)
  • Entree online ticket (9 t/m 17 feb)
  • Entree ticket aan de kassa
  • Entree vanaf 18 jaar
  • € 8.50
  • € 9.50
  • € 9.50
  • Gratis
Contact

Vliegveld Twenthe Eventlocatie

Vliegveldweg 345

7524PT Enschede

Website Vliegveld Twenthe

Route plannen

Locatiegegevens

1 Vliegveld Twenthe Eventlocatie