Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Data 190408 194042 35hxfxytq1 8 maart
Kinderen

SSST!

Fantasieprikkelende voorstelling met muziek, dierenpoppen en kiekeboe-effecten.

‘SSST!’ is geïnspireerd op het succesvolle prentenboek ‘Ssst! We hebben een plan’ van Chris Haughton. Acteur N...

Lees verder

‘SSST!’ is geïnspireerd op het succesvolle prentenboek ‘Ssst! We hebben een plan’ van Chris Haughton. Acteur Noufri Bachdim en poppenspeelster Pluck Venema (Studio Figur) maken er een fantasieprikkelende voorstelling van, met muziek, dierenpoppen en veel kiekeboe-effecten. Geschikt voor iedereen vanaf 2 jaar.

Midden in het bos, tussen de bomen en het gras, neemt het publiek plaats en ontmoet drie jagers. Ze gaan een vogel vangen, de mooiste die ze ooit hebben gezien. Ze sluipen zachtjes dichterbij. Tot het kleinste jagertje ineens ‘hoi!’ roept en vrolijk naar de vogel zwaait. ‘SSST!’ sissen de twee anderen. Stil, ze hebben een plan. Maar het kleine jagertje wil liever van de vogel genieten. Schopt hij hun plan in de war?

STUDIO FIGUR
Studio Figur is het jonge gezelschap van Noufri Bachdim en Pluck Venema. Met een verrassend samenspel van poppen, live video en muziek, nemen ze kinderen, maar zeker ook volwassenen, mee in prachtige, beeldende voorstellingen. Een nieuw, poëtisch geluid in het Nederlandse (jeugd)figurentheater. SSST! wordt gemaakt met begeleiding van René Geerlings (BonteHond) en in coproductie met ROSE stories. Deze tevens jonge organisatie is met MELK & DADELS en NOUMI, ZUSJE ZEVEN snel uitgegroeid tot een stevige speler, bekroond met de Gieskes-Strijbis Podiumprijs.

Wanneer

8 maart vanaf 11:00

Ook op
zondag 8 maart 2020 vanaf 11:00
en vanaf 15:00

Prijzen
Entree€ 7.50
Contact

Muziekcentrum Enschede

Noorderhagen 27

7511 EK Enschede

+31 53 4858585

www.wilminktheater.nl

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Muziekcentrum Enschede
Noorderhagen 27
7511 EK Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245