Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
HUL20161227 stadsherberg 5170 1773 1542626936 35ht6bhsk6 20 t/m 23 december
, Kinderen

STADSHERBERG ENSCHEDE

In de dagen voor Kerst wordt de Burgerzaal van het Enschedese Stadhuis omgetoverd in een Stadsherberg voor alle inwoners van en bezoekers aan Enschede

Op deze dagen kan het publiek aanschuiven aan lange tafels; voor een praatje, een hapje en een programma vol c...

Lees verder
08:30 - 16:30
Gratis

Op deze dagen kan het publiek aanschuiven aan lange tafels; voor een praatje, een hapje en een programma vol cultuur. Van muzikale en theatrale optredens, mooie verhalen en creatieve workshops die passen bij de winter, de Kerst, de donkere dagen en bij het oude en nieuwe jaar. Professionals en amateurs uit de kunst en cultuur laten zich zien en horen en brengen het publiek op hun geheel eigen manier in de winter- en feestdagensfeer.

In 2015 t/m 2019 was de Stadsherberg een groot succes met o.a. kerstkoren, singer songwriters, muziekquizzen, workshops lampionnen maken, sing-a-longs, inspirerende sprekers zoals Anne van der Meiden en Jan Terlouw én sfeervolle buitenoptredens.

Mensen van jong tot oud, met verschillende wortels en met allerlei verschillende interesses komen op de Stadsherberg af: gezinnen, vrienden, collega’s, maar ook eenlingen die in de huiskamer met een kopje chocomel of glühwein genieten van de vele optredens of meedoen aan de workshops.

De Stadsherberg brengt mensen samen. Omdat het fijn is om in de koudere donkere dagen bij elkaar te kruipen, samen te genieten van muziek, creatief bezig te zijn én een kopje soep te eten ondertussen luisterend naar het dagelijkse soepverhaal.

Locatie
De locatie is een bijzondere… de Burgerzaal van het Stadhuis: het hart van de stad. “Daar waar de burgemeester woont”, zeiden eerdere kleine bezoekers.Wanneer

20 t/m 23 december

Prijzen
EntreeGratis
Contact

Stadhuis

Langestraat 24

7511 HC Enschede

Route plannen

Locatiegegevens

1 Stadhuis
Langestraat 24
7511 HC Enschede

Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer