Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Stadsvlucht Enschede 6 mei en nog 2 dagen
Kunst en cultuur

STADSVLUCHT

Van 6 tot 8 mei organiseert Theater Sonnevanck een spannende theatrale trip vol verrassingen en muziek op verschillende locaties door de stad

Een spannende theatrale trip door de stad met 12 jongeren in de hoofdrol en in samenwerking met verschillende ...

Lees verder
20:00 - 21:30
7.50

Een spannende theatrale trip door de stad met 12 jongeren in de hoofdrol en in samenwerking met verschillende koren, muziekverenigingen en dansscholen uit Enschede. Ervaar onze stad met nieuwe ogen en oren!

Mees is het zat. Zat van alles wat niet mag, alles wat niet kan, alles in het algemeen. Mees schrijft een brief, klimt uit het slaapkamerraam en vertrekt. Telefoon uit. Weg van huis. Klaar.

Vier goede vrienden gaan op zoek en nemen je mee. Op een geheime locatie met zicht op Mees’ huis kom je samen. De zoektocht brengt je op verschillende plekken in Enschede waar Mees zou kunnen zijn. Maar steeds als je aankomt, blijkt die net te zijn vertrokken. Er gebeuren wonderlijke dingen, Enschede komt op onverwachte wijze tot leven. In de verte hoor je gezang, maar waar komt het vandaan? Bij een oud gebouw komt een indrukwekkende gebeurtenis uit een ver verleden plotseling tot leven. En dansers schieten je voorbij, wat proberen ze je te vertellen?

Iedereen die je tegenkomt kent Mees. Maar de verhalen verschillen erg van elkaar. Langzaam leer je Mees kennen… of toch niet? En lukt het om Mees te vinden of leidt die straks voorgoed een onzichtbaar leven in de stad?

Playground053

Stadsvlucht wordt gemaakt binnen Theater Sonnevanck’s talentontwikkelingsproject, dat sinds dit jaar een nieuwe identiteit heeft gekregen. De jaarlijkse Coming of Age-productie is omgetoverd tot Playground053.

Binnen Playground053 krijgen jongeren tussen de 12 en 16 jaar de kans om zelf te spelen in een professionele voorstelling. Jongeren met de ambitie om naar een theateropleiding te gaan kunnen op deze manier proeven hoe de professionele praktijk is. De jongeren worden in dit project ondersteund door een professioneel team

Wanneer

6 mei van 20:00 tot 21:30

Ook op
zaterdag 7 mei 2022 van 20:00 tot 21:30
zondag 8 mei 2022 van 20:00 tot 21:30

Prijzen
Regulier€ 10.00
Kinderen t/m 12 jaar€ 7.50
Locatie

Theater Sonnevanck

Walstraat 2

7511GH Enschede

+31 53 4315400

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Theater Sonnevanck
Walstraat 2
7511GH Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden