Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Stadswandeling 053 Enschede Wekelijks
Gastronomie, Actief

STADSWANDELING 053

Het leukste coronaproof uitje.

Bij deze wandeling maak je een rondje langs verschillende horecazaken. Ontdek, proef en take it away! Genieten...

Lees verder
Diverse locaties
10:00 - 14:00
3.50

Bij deze wandeling maak je een rondje langs verschillende horecazaken. Ontdek, proef en take it away! Genieten van culinair Enschede op een actieve en gezellige manier.

Als je je opgeeft voor deze Stadswandeling krijg je een wandelroute door Enschede van ongeveer 7 kilometer. Je loopt langs 5 horecazaken, die allemaal een eigen menukaart hebben met hun exclusieve deals (een hapje en een drankje voor ongeveer 5 euro). Ook krijg je een pubquiz over de route en over Enschede zelf en zijn er enkele kleine opdrachten die je kunt uitvoeren.

Er zijn vier routes, een algemene route op vrijdag- en zaterdagmiddag van 12:00-17:00 uur, een After Work wandeling, een Brunch wandeling op de zaterdag- en zondagochtend van 10:00-14:00 uur en een Dorp route door Lonneker op zaterdag en zondag van 12:00-16:00 uur.

Je kunt met maximaal 2 personen meedoen. Houd je altijd aan de huidige coronamaatregelen. Die vind je hier. Houd afstand van anderen en neem voor de zekerheid een mondkapje mee.

Koningsdag editie
Speciaal voor Koningsdag hebben ze drie va hun routes in een oranje tintje gegooid. Loop mee met de Ornaje boven, Brunchen als een Koning of de Koninklijk smullen route. Kaartverkoop start 23 april om 11:00 uur.

Wanneer

Elke vrijdag, zaterdag en zondag

Prijzen
Entree€ 3.50

Prijs is exclusief eten en drinken.

Contact

Diverse locaties

Website

Bestel kaarten

Bestellen kan vanaf elke woensdag 11:00

Route plannen

Locatiegegevens

1 Diverse locaties