Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Kunstinvolkspark 902 1528358895 35hsxundsj
Muziek, Kinderen

STAGEX TIJDENS KUNST IN HET VOLKSPARK

Stage X biedt podium voor jong muziektalent tijdens Kunst in het Volkspark

Muzikaal talent krijgt de kans om zijn of haar talent te ontwikkelen op het podium van Stage X.

Lees verder
11:00 - 17:00
Gratis

Muzikaal talent krijgt de kans om zijn of haar talent te ontwikkelen op het podium van Stage X.

Dit jaar levert Stage X voor de vijfde keer het talentenpodium voor muzikaal talent uit Enschede en omgeving tijdens de 25ste editie van Kunst in het Volkspark. Dit alles doet Stage X in samenwerking met Kaliber Kunstenschool, PopScool uit Hengelo en de Podiumacademie van het ROC van Twente. Meerdere feesten dus tijdens één evenement. Feesten van verbinding.

Muzikaal talent krijgt de kans om zijn of haar talent te ontwikkelen op het podium van Stage X. Podiumervaring is immers een belangrijk onderdeel van talentontwikkeling. Op het podium kun je immers laten zien dat je plezier hebt in het maken van muziek en dat je jouw publiek wilt vermaken. ‘Let us entertain you’.

Het Stage X podium heeft de laatste jaren verschillende talenten de kans geboden om zich te presenteren en een aantal van hen timmert inmiddels landelijk aan de weg. Zo kunt u denken aan Roos Blufpand, Levi Akkerman, Maurijn Teunisse, Lena Westermann (DE/USA) en Luna Morgenstern (DE) onder de naam Weareshi en de mannen van Supermoon. De laatste band heeft inmiddels ambities om op te treden bij het North Sea Jazz Festival.

Een van de jonge muzikanten van PopScool die dit jaar zal optreden is Lotte Timpers. Lotte is 13 jaar, ze zingt en begeleidt zichzelf op de piano. Wat ze leuk vindt aan muziek is dat je eigen ‘swing’ aan een liedje kan geven en het liedje eigen kunt maken. Lotte is op haar 7de begonnen met pianoles, toen ze 8 jaar was is ze ook zangles erbij gaan volgen. En op 10 juni staat deze 13 jarige Lotte ‘live on stage X’ in het Volkspark. Hoe cool is dat?

Wanneer

Prijzen
DeelnameGratis
Contact

Volkspark

Volksparksingel/Parkweg

7513CN Enschede

Route plannen

Locatiegegevens

1 Volkspark
Volksparksingel/Parkweg
7513CN Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

296