Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Stayin' Alive With The Bee Gees Enschede 15 april
Muziek

STAYIN' ALIVE WITH THE BEE GEES

Een aflevering Legendary albums Live met The Bee Gees

Het begon allemaal in het visnettenfeestjes-tijdperk met nummers als Spicks and Specks, Words en Massachusetts...

Lees verder

Het begon allemaal in het visnettenfeestjes-tijdperk met nummers als Spicks and Specks, Words en Massachusetts. De onnavolgbare sound van Barry, Maurice en Robin bleef onze muzikale harten veroveren, om de wereld rond het einde van de jaren zeventig met Saturday Night Fever (waarop klassiekers als Stayin‘ Alive en Night Fever) definitief naar de dansvloer te lokken. 

De Brothers Gibb hebben sinds 1965 een onafgebroken reeks wereldhits geproduceerd, zowel met de boyband die ze zelf waren, als voor andere wereldberoemde namen.

Al dit moois brengt Legendary Albums Live nu, samen met het album Main Course, live op de planken. Deze plaat wordt, met nummers als Nights on Broadway en Jive Talking, gezien als de beste Bee Gees plaat en markeert tevens de overgang tussen het oude en nieuwe Bee Gees geluid. Het wordt een prachtige avond vol nostalgie, waarbij hard meegezongen mag worden en de gangpaden als dansvloer fungeren.

Deze aflevering is Legendary albums Live extra trots op de energieke cast. John Vooijs (onze Nederlandse Tarzan), Ruben Tarmidi en Bastiaan Mulder, begeleid door de LA- Live Band o.l.v. Jan-Peter Bast, tekenen voor het karakteristieke geluid. Daarnaast wordt er ook nog op een heerlijk toetje getrakteerd: Patricia van Haastrecht brengt oa hoogtepunten van Barbra Streisands’ 40-jarig jubileum album Guilty, dat volledig van de hand van de heren Gibb is plus enkele onvergetelijke Bee Gees duetten. De avond is weer te kort.

Wanneer

15 april vanaf 20:00

Prijzen
3e rang€ 19.50
2e rang€ 24.50
1e rang€ 29.50
Toprang€ 34.50

INCL. GARDEROBE, KOFFIE/THEE VOORAF EN (PAUZE)DRANKJE

Locatie

Muziekcentrum Enschede

Noorderhagen 27

7511 EK Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

Bestel je kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Muziekcentrum Enschede
Noorderhagen 27
7511 EK Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245