Favorieten
Nederlands
Sluiten
Stoffenmarkt 180426 123931 607 1524739171 3 juni 2018
Markt

STOFFENMARKT STOFFENCIRCUS ENSCHEDE

Hollandse Stoffenmarkt in Enschede

10:00 - 17:00
Gratis

Stoffencircus is een organisatiebureau van stoffenbeurzen. Laat je inspireren door de mooiste modestoffen, doe ideeën op voor je interieur en creëer een geheel eigen look. Ben je op zoek naar een exclusieve stof of juist een zeer voordelige stof? Op de evenementen van Stoffencircus wordt er een zeer breed assortiment aan stoffen en Fournituren gepresenteerd. Een event wat je dus niet mag missen!
Damesstoffen
Op Stoffencircus staan zeer veel verschillende deelnemers met damesstoffen. Ieder met zijn eigen smaak en stijl en doordat een ieder zijn eigen inkoopkanalen heeft een zeer groot en breed aanbod. Zo zijn er o.a.. exclusieve stoffen te verkrijgen, maar ook hele voordelige. Als organisatie waken wij ervoor dat er teveel van dezelfde stoffen wordt aangeboden, zodat we ook een echt breed assortiment bieden. Er worden merkstoffen, maar ook goedkope stoffen aangeboden, de diverse stoffen worden uit alle delen van de wereld geïmporteerd. Door de grote verscheidenheid is er voor ieder wat wils.
Kinderstoffen
De keuze uit de kinderstoffen hebben we dit seizoen weten uit te breiden. We hebben een enorme keuze aan kinderstoffen! Alle bekende merken kinderstoffen zijn vertegenwoordigd en vaak zijn er patronen en patronenboeken verkrijgbaar bij de aanbieder. Kom naar Stoffencircus en ontdek de uitgebreide kindercollectie.
Interieurstoffen
Naast de ruime keuze in kinderstoffen, hebben we ook het aanbod in de interieurstoffen weten uit te breiden. Op elke locatie bieden we je een zeer breed aanbod hierin. Gordijnen, vitrages, meubelstoffen, decoratiestoffen, tafelzeil is een kleine greep uit het assortiment. Vergeet je niet alvast je maten mee te nemen? De aanbieders helpen je graag met het berekenen van de benodigde stof. De producten kunnen desgewenst op maat gemaakt worden en zelfs opgehangen. Vaak is je keuze direct uit voorraad leverbaar.
Fournituren/mercerie Naast de diverse stoffen vindt je bij Stoffencircus ook een weldaad aan ritsen, knopen, garens, vlieseline, applicaties enz. Ook voor gordijnen zijn er band, haken en eventueel zelfs rails te koop. De aanbieders tonen je de nieuwste mode op fourniturengebied. Ook om zelf je (oude) kleding op te pimpen, is er een zéér breed aanbod! Kom naar Stoffencircus en kijk je ogen uit!
Ga voor meer informatie over Stoffencircus naar www.stoffencircus.nl of bezoek de Facebookpagina www.facebook.nl/stoffencircus

Wanneer

zondag 3 juni 2018 | 10:00 - 17:00

  • Entreeprijs
  • Gratis
Contact

H.J. van Heekplein

H.J. van Heekplein

Route plannen

1 H.J. van Heekplein

Van Heekplein
Hendrik Jan van Heekplein 5811
7511 HN Enschede