Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Marion_Bouwhuis Stroming en Spiegeling t/m 26 juni
Kunst en cultuur

STROMING EN SPIEGELING

Bekijk de prachtige kunstwerken over de natuur van drie geweldige kunstenaars.

In deze tentoonstelling worden de werken van drie kunstenaars tentoongesteld. Het gaat om werken van Marion Bo...

Lees verder
Gesloten
Gratis

In deze tentoonstelling worden de werken van drie kunstenaars tentoongesteld. Het gaat om werken van Marion Bouwhuis, Maike Eilers en Karen Gillis.

Marion Bouwhuis komt uit Enschede en is de afgelopen maanden veel te vinden geweest in de Twentse bossen. Ze is daar begonnen met fotograferen en fotografeerde daar de weerspiegeling van bomen in het water. De foto's zijn op aluminium afgedrukt.

Maike Eilers komt uit Keulen, Duitsland, en heeft de afgelopen maanden ook veel gewandeld in haar eigen omgeving. Zij heeft onderweg haar indrukken van de natuur vastgelegd in tekeningen, schetsen en foto's waar ze vervolgens met gemengde techniek op doek en papier een prachtig kunstwerk heeft gemaakt.

Karin Gillis komt uit Groningen en haar grootste inspiratiebron is, ook bij haar, de natuur. Ze heeft jarenlange ervaring als schilder, ontwerper, fotograaf en photoshop-kunstenaar. Ze maakt prachtige sieraadontwerpen die de vitrines vullen. Zij vormen het sluitstuk van het thema “Stroming en Spiegeling”. Ze zijn vanwege de symmetrie spiegelingen van zichzelf en de halssieraden vallen als watervallen over de schouders.

Wanneer

t/m 26 juni

Prijzen
EntreeGratis
Locatie

Beeld & Aambeeld

Walstraat 13

7511GE Enschede

+31 53 4300357

[email protected]

Stroming en Spiegeling
Stroming en Spiegeling
Stroming en Spiegeling

Route plannen

Locatiegegevens

1 Beeld & Aambeeld
Walstraat 13
7511GE Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden