Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Suffocation 2186 1550228942 35hxcr0ljf t/m 13 april
Muziek

SUFFOCATION + BELPHEGOR + GOD DETHRONED

Metal muziek bij Metropool in Enschede.

18:30
22.50

Suffocation
Vraag een gemiddelde metalhead naar een top 10 van zijn of haar favoriete death metal albums uit de jaren 90 en de kans is groot dat Effigy Of The Forgotten van Suffocation er in staat. De technische, brute death metal op die plaat gaat erin als koek en hoewel de New Yorkers er in 1998 de brui aan geven zijn ze sinds 2002 weer actief. Twee jaar later volgt er eindelijk weer nieuw werk en sindsdien brengt de band met enige regelmaat nieuwe platen uit met Of The Dark Light als laatste wapenfeit. Liefhebbers van mokerharde technisch hoogstaande metal kunnen zich verheugen op een avond rammen met Suffocation, maar ook de rest van de bands die deze avond aantreden vallen ongetwijfeld in de smaak.

Belphegor
Deze Oostenrijkers kunnen gezien worden als iconen van de Europese Black- en Death Metal scene. Actief sinds 1995 en het ene album is nog extremer dan het andere. De band heeft een enorme wereldwijde cultstatus en weet ook op het podium altijd te overtuigen. Dat zal deze avond niet anders zijn.

God Dethroned
Het bewijs dat je niet uit Noorwegen, Oostenrijk of andere koude oorden hoeft te komen om ijskoude snoeiharde metal te maken. God Dethroned komt gewoon uit Nederland maar wordt internationaal geroemd om hun genadeloze geluid. Een thuiswedstrijd dus voor deze band die hun blackened death metal verrijkt met klassieke invloeden en een te gekke toevoeging aan een toch al lekker avondje.

Wanneer

13 april vanaf 18:30

Prijzen
Entree voorverkoop€ 22.50
Entree avondkassa€ 25.00
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

www.metropool.nl

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245