Rutbeek 180814 150936 1210 1534252176 23 september 2018
Actief

SURVIVAL FUN RUN

Maak op een toegankelijke manier kennis met de survivalsport.

Ga jij de uitdaging aan?

Lees verder
10:00 - 15:00
10.00

Ga jij de uitdaging aan?

De Rutbeek Survival Fun Run 2018 wordt gehouden op zondag 23 september op en rond het recreatiegebied “Het Rutbeek” in Enschede. Het doel van deze run is het op een zeer toegankelijke manier kennismaken met de survivalsport. De run is zeer geschikt om samen te doen met vrienden, familie, collega’s en buren. Plezier staat deze dag voorop!

Het parcours van ongeveer 4 km gaat over een fraaie stukje Twents landschap en over onverharde paden, door het bos, over het strand, door het water en nog veel meer. Onderweg krijgen de deelnemers +/- 30 hindernissen voor hun kiezen, variërend in niveau en uitdaging. Voorbeelden hiervan zijn: touwklimmen, apenhang, boomstam zagen en diverse waterhindernissen. Of je een hindernis aandurft, bepaal je zelf.

Bij de hindernissen staan juryleden die uitleg kunnen geven over het te nemen obstakel. Zij maken een inschatting m.b.t. de veiligheid en geven tips hoe de hindernis het best genomen kan worden. Volg onderweg de aanwijzingen van de juryleden altijd op! De eenvoudig hindernissen worden middels een instructieblad aangegeven.

Je krijgt van de organisatie een T-shirt. Het is verplicht deze te dragen tijdens de run in verband herkenbaarheid en je eigen veiligheid. Verschijn je in een ander shirt aan de start, dan zal je niet mogen vertrekken.

Wij adviseren schoenen aan te trekken met grof profiel, die tegen een stootje kunnen en uiteraard nat en vies mogen worden. Een lange broek (voorkeur tight) is in de survivalwereld een echte aanrader (verplicht).

De start en finish zal plaatsvinden op het strand van het Rutbeek, nabij de uitvalbasis van de Rutbeek Survival Vereniging. De deelnemers worden onderverdeeld in startblokken om daarmee wachttijden zo veel mogelijk te voorkomen. De startijden liggen tussen 10.00 en 15.00 uur.

Wanneer

Prijzen
Deelname€ 10.00
Contact

Het Rutbeek

Jacobsrietweg 182

7546 RG Enschede

+31 53 4282411

www.rutbeeksurvival.nl/fun-run-2018/

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Het Rutbeek