Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Rrd symposium 1367 1536824933 35ht2wtwau

SYMPOSIUM ENABLING TECHNOLOGY FOR ACTIVE LIFE AND BETTER HEALTH

Actief en gezond leven. Wie wil dit nu niet?

09:30 - 17:00
150.00

Actief en gezond leven. Wie wil dit nu niet?

We worden steeds ouder en het belang om te blijven bewegen en gezond te leven is essentieel. Technologische ontwikkelingen, robotica en zorg op afstand werken drempelverlagend voor gebruikers en verhogen de kwaliteit en betaalbaarheid van de (revalidatie)zorg. We gaan meer samenwerken, meer innoveren en meer investeren. Alleen op deze manier kunnen we patiënten/ouderen de beste zorg bieden in de toekomst.

In dit kader organiseert Roessingh Research and Development op 4 oktober 2018 een congres dat volledig in het teken staat van: Enabling Technology for Active Life and Better Health.

Tijdens dit inspirerende symposium gunnen wij u een blik op de toekomst door wetenschappers, mensen uit de praktijk en mensen met een visie, aan het woord te laten. Diverse professionals komen op deze dag samen om op een interactieve, inspirerende maar bovenal plezierige wijze met elkaar van gedachten te wisselen.

Het programma zal bestaan uit plenaire presentaties in het ochtendprogramma en interactieve parallelsessies in de middag. Technologische ontwikkelingen zoals bewegingsanalyse, monitoring en coaching, robotica en gaming passeren de revue vanuit verschillende perspectieven.

Voor meer informatie, bezoek ook de symposiumwebsite: www.rrd.nl/symposium.

Wanneer

Prijzen
Entree regulier & PhD€ 150.00
Entree bachelor & master student€ 50.00
Contact

Van der Valk Exclusief

Zuiderval 140

7543EZ Enschede

+31 53 8000 800

www.rrd.nl/symposium

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Van der Valk Exclusief
Zuiderval 140
7543EZ Enschede