Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Heathen-Heroes t/m 8 oktober
Muziek

TÝR + ARKONA + DALRIADA

Heathen Heroes 2020

Onder die noemer bundelen Tyr en Arkona de krachten voor een dubbele headliner tour door Europa. Het Hongaarse...

Lees verder
19:30
2,075.00

Onder die noemer bundelen Tyr en Arkona de krachten voor een dubbele headliner tour door Europa. Het Hongaarse Dalriada is ook van de partij. Een mooi affiche dus voor liefhebbers van moderne metal en voor de liefhebbers van moderne pagan metal in het bijzonder!


Vikingen en Scandinavische mythologie vormen de hoofdmoot qua onderwerpen bij Tyr, vernoemd naar de Noorse god van de oorlog. De leden van Tyr zijn overigens officieel Denen want afkomstig van de Faeröer en die eilandengroep behoort tot het Deense koninkrijk. Voor de Heathen Heroes Tour 2020 begeven ze zich echter voor lange tijd op het vasteland om een dikke pot metal te komen spelen. Tyr wordt hoog aangeslagen door zowel fans als collega's en tourde eerder al met o.a. Amon Amarth, Ensiferium, Korpiklaani en Alestorm. Ervaring genoeg in de gelederen dus!

Russich gezelschap dat technische composities injecteert met traditionele, voornamelijk Russiche, instrumenten. Grootste troef en onmisbaar voor het typische Arkona geluid is echter frontvrouw Mascha Scream die als één van de weinigen in het genre moeiteloos kan wisselen tussen een clean en distorted stemgeluid. Dat valt op en wordt gewaardeerd. Arkona kan op wereldwijde waardering rekenen, deze avond kan je zien waarom!

Metal met traditionele Hongaarse balkan invloeden. Dalriada maakt het en jij mag er deze avond op headbangen of wild op dansen want het kan allebei!


Wanneer

8 oktober vanaf 19:30

Prijzen
Entree€ 2,075.00
Contact

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245
Avond lockdown
LET OP: op dit moment geldt er een gedeeltelijke lockdown en zijn bijna alle locaties in de stad gesloten vanaf 17:00 uur.
Meer info