Data 10 februari
Kunst & cultuur

TALENT ON THE MOVE

Holland Dance Festival / Codarts Rotterdam

Nu al genieten van de topdansers van morgen!

Lees verder
19:30
12.50

Nu al genieten van de topdansers van morgen!

Aanstormende danstalenten, vol explosiviteit en energie. Dat biedt de voorstelling Talent On The Move van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam, de hotspot voor eigentijdse dans. Talent On The Move toont gevarieerde choreografieën van gerenommeerde en opkomende choreografen, uitgevoerd door de danstalenten van Codarts Rotterdam.

Het programma vormt een kennismaking met het veelzijdige palet van de eigentijdse dans: van solo’s en duetten tot ensemblewerken, met bestaand repertoire van internationale topchoreografen en werk dat speciaal voor de dansers is gecreëerd. Talent On The Move is een aanstekelijke show op hoog niveau, waarin de passie en energie van het podium spat: ieder jaar weer, ieder jaar anders, al meer dan tien jaar.

De jaarlijkse tournee van Talent On The Move is een gezamenlijk initiatief van het Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam. Holland Dance Festival vindt haar thuisbasis in dansstad Den Haag en programmeert gedurende het jaar vooraanstaande nationale en internationale dansproducties en eigen voorstellingen, met als tweejaarlijks hoogtepunt het Holland Dance Festival in Den Haag. Codarts Rotterdam heeft zich ontwikkeld tot één van de meest vooraanstaande opleidingsinstituten voor eigentijdse dans in Europa. Hierdoor kunnen de studenten profiteren van Codarts’ uitstekende connecties met het internationale werkveld. Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam bieden het jonge danstalent graag een landelijk podium.

Wanneer

10 februari vanaf 19:30

Prijzen
  • Entree studenten
  • Entree medewerkers UT
  • Entree anderen
  • € 5.00
  • € 7.50
  • € 12.50
Contact

De Vrijhof

De Veldmaat 5

7522 NM Enschede

+31 54 4894400

utwente.nl

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Vrijhof