Favorieten
Nederlands
Sluiten
400X400 Theatermakerij Enschede  Shame On You  Foto 23 juni 2018

TALENT SPOTTEN BIJ CONCORDIA

Maar liefst twee groepen laten hun talenten zien tijdens de laatste Talent Spotten van dit seizoen.

Waar schaam je je echt voor, en waarom eigenlijk?

Lees verder

Waar schaam je je echt voor, en waarom eigenlijk?

In 'shame on you' onderzochten de jonge acteurs het fenomeen schaamte. Waar schaam je je echt voor, en waarom eigenlijk? En is het erg om je te schamen? Het resultaat is een beschamend leuke korte voorstelling, gemaakt door: Emma, Louka, Robbin, Stijn, Ruth, Nina, Valentijn en Nadieh.

Daarnaast spelen de 18 leerlingen uit de  pre-eindexamenklas van de Kunstklas Theater van Het Stedelijk Lyceum Kottenpark Lejo en Lena. Een eigentijdse bewerking op Leonce und Lena van Georg Büchner, over liefde, vriendschap, avontuur en vrijheid. De regie is handen van theaterdocent Mayke Kraaijvanger. Het stuk gaat over twee verwende tieners, Lejo en Lena. Hun moeders vinden dat ze ongehoorzaam zijn en dat ze verantwoordelijker moeten worden. De ouders komen met het idee om Lejo en Lena met elkaar te laten trouwen. Lejo en Lena komen in opstand en lopen weg van huis. Ze vluchten een onbekende wereld in, zoekend naar avontuur en ware liefde.  Maar alles verandert voor Leo en Lena wanneer ze elkaar voor het eerst ontmoeten….

De Kunstklas Theater van Het Stedelijk Lyceum Kottenpark biedt leerlingen de mogelijkheid om zich tijdens hun havo of vwo te bekwamen in toneelspel, theatermaken en kunst beschouwen. De leerlingen volgen een zes jaar lopende leerlijn en doen zelfs eindexamen Theater!

Wanneer

Prijzen
  • Entree
  • Gratis
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

Concordia

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 20a
7511 EN Enschede

284