Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Graceless t/m 23 april
Muziek

TEST EVENT - GRACELESS (UITVERKOCHT)

Test Event in Metropool Enschede.

Geniet van een avond vol muziek van de band Graceless tijdens het Test Event: Graceless in Metropool Enschede.

Lees verder

Geniet van een avond vol muziek van de band Graceless tijdens het Test Event: Graceless in Metropool Enschede.

Test mee!

In april neemt Metropool deel aan een aantal test evenementen in Enschede en jij ook als je kaarten koopt en je bereid bent om je voor het evenement te laten testen. Hoe dat werkt? Vrij simpel!

Wat moet je doen?
* Je koopt een kaartje voor 1 van de evenementen (kaarten zijn per 2 te koop).
* Je ontvangt van hen per mail een link om een afspraak te maken om je te laten testen, deze afspraak is maximaal 40 uur voor het evenement plaats vindt en hier zijn verder geen kosten aan verbonden.
* Je neemt je testresultaat (dit gaat via een app op je telefoon, de info staat in de mail die we je hebben gestuurd) en je ticket mee op de dag van je event en je gaat genieten van een toffe show!

Avondindeling
18:00 uur: Deuren open, ticket en test bij de hand en naar binnen!
19:00 uur: Showtime. Ongeveer een uur genieten van een live optreden!
20:00 uur: bar dicht. Bummer maar je hebt al die tijd wel gewoon een drankje kunnen bestellen dat ze ook nog eens aan je tafel hebben geserveerd. De show is inmiddels ook afgelopen dus tijd om de fietssleutel op te zoeken.
21:00 uur: Je staat hoe dan ook weer buiten Metropool zodat je voor 22:00 uur weer thuis bent om daar nog even na te genieten van een te gek concert! In dit geval een concert van ........

Graceless

De bandnaam Graceless verklapt gelijk de werkwijze die deze band hanteert bij het maken van hun nummers. Alle subtiliteit, elegantie en charme wordt verbannen en wat overblijft is een rauwe, gortdroge, ongefilterde sound die het best kan worden omschreven als dutch death metal.

Al sinds juni 2016 volgen de leden van Graceless deze ijzersterke formule waarmee ze twee vliegen in 1 klap vermorzelen. Enerzijds eren ze een groot aantal metal pioniers en anderzijds wijzen ze nieuwkomers in het genre de weg naar deze acts die baanbrekend bleken te zijn voor het onverwoestbare genre.

Aan inspiratie geen gebrek want de band speelde inmiddels 2 platen en een EP vol die stuk voor stuk konden rekenen op lovende kritieken van pers en publiek. Live worden de uitstekende nummers van deze albums meedogenloos en zonder opsmuk gebracht en dat wordt gewaardeerd door fans wereldwijd. Mooi mazzel dus dat ze deelnemen aan dit test event zodat jij je ook kan laten wegblazen door deze 4 metal puristen van het betere soort!Let op!
Geen test of een positieve testuitslag? Dan heb je geen toegang tot het evenement en ontvang je geen geld retour. Aan de test zijn verder geen kosten verbonden en je wordt getest op een locatie bij je in de buurt. Alle shows zijn seated, waardoor de capaciteit beperkt is. Kaarten zijn enkel verkrijgbaar in de voorverkoop en worden per twee verkocht, je reserveert als het ware een tafeltje waar je met 2 mensen aan mag plaatsnemen.

Test events Enschede

Er worden meerdere test events georganiseerd in Enschede. Kijk hier voor het overzicht van alle test events.

Wanneer

23 april

Prijzen
Entree€ 12.50
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245