Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Minka 24 april
Muziek

TEST EVENT: POPRONDE - MINKA (UITVERKOCHT)

Test Event in Metropool Enschede.

Geniet van een avond vol muziek met MINKA tijdens het Test Event: Popronde - MINKA in Metropool Enschede.

Lees verder

Geniet van een avond vol muziek met MINKA tijdens het Test Event: Popronde - MINKA in Metropool Enschede.

Test mee!

In april neemt Metropool deel aan een aantal test evenementen in Enschede en jij ook als je kaarten koopt en je bereid bent om je voor het evenement te laten testen. Hoe dat werkt? Vrij simpel!

Wat moet je doen?
* Je koopt een kaartje voor 1 van de evenementen (kaarten zijn per 2 te koop).
* Je ontvangt van hen per mail een link om een afspraak te maken om je te laten testen, deze afspraak is maximaal 40 uur voor het evenement plaats vindt en hier zijn verder geen kosten aan verbonden.
* Je neemt je testresultaat (dit gaat via een app op je telefoon, de info staat in de mail die we je hebben gestuurd) en je ticket mee op de dag van je event en je gaat genieten van een toffe show!

Avondindeling
18:00 uur: Deuren open, ticket en test bij de hand en naar binnen!
19:00 uur: Showtime. Ongeveer een uur genieten van een live optreden!
20:00 uur: bar dicht. Bummer maar je hebt al die tijd wel gewoon een drankje kunnen bestellen dat ze ook nog eens aan je tafel hebben geserveerd. De show is inmiddels ook afgelopen dus tijd om de fietssleutel op te zoeken.
21:00 uur: Je staat hoe dan ook weer buiten Metropool zodat je voor 22:00 uur weer thuis bent om daar nog even na te genieten van een te gek concert! In dit geval een concert van ........

Minka

MINKA maakt tintelfrisse Nederlandstalige elektropop met een vrolijke rock & roll vibe. Zwevend op de beat neemt ze je mee haar roze wereld in. Een ode aan onbevangenheid en speelsheid met scherpe teksten en o zo dansbare muziek. Ook mensen die niet willen dansen, die dansen stiekem. Hop, met die voetjes van de vloer!

MINKA zou een zusje van de Jeugd van Tegenwoordig kunnen zijn maar MINKA is vooral MINKA. Lief en rock & roll tegelijk, vroeger rockte ze in haar eigen band en nu met aanstekelijke synths en beats in haar eentje. Ze geeft graag haar mening maar neemt zichzelf niet al te serieus. Het leven is leuk!

Haar muziek is aanstekelijk, vrolijk en spannend tegelijk. Onweerstaanbare melodietjes die niet meer uit je hoofd gaan. Doe vooral de dingen die je wilt doen. Een leven zonder einde, alles of niets en een wijntje voor de pijn. Niemand kijkt. Trouwens, laat ze maar kijken…Let op!
Geen test of een positieve testuitslag? Dan heb je geen toegang tot het evenement en ontvang je geen geld retour. Aan de test zijn verder geen kosten verbonden en je wordt getest op een locatie bij je in de buurt. Alle shows zijn seated, waardoor de capaciteit beperkt is. Kaarten zijn enkel verkrijgbaar in de voorverkoop en worden per twee verkocht, je reserveert als het ware een tafeltje waar je met 2 mensen aan mag plaatsnemen.

Test events Enschede

Er worden meerdere test events georganiseerd in Enschede. Kijk hier voor het overzicht van alle test events.

Wanneer

24 april

Prijzen
Entree€ 5.00
Contact

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245