Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Tg winterberg 1567 1539604444 35ht4lkzaq
, Kinderen

IN DE KELDER STAAT EEN HUIS (2+)

Door TG Winterberg

Prachtige, beeldende voorstelling voor de allerkleinsten, over een avontuurlijke muis. Met als motto: met fant...

Lees verder

Prachtige, beeldende voorstelling voor de allerkleinsten, over een avontuurlijke muis. Met als motto: met fantasie ben je nooit alleen.

Na het tweemaal uitverkochte Sterrenwachter is TG Winterberg terug met opnieuw een prachtige, beeldende voorstelling.

Een muis woont in de warme kelder van een gigantisch huis. Alleen en helemaal tevreden leeft ze daar beneden. Daar beleeft ze honderd-en-één bijzondere avonturen, maar altijd binnen dezelfde vier muren. De muis droomt in haar kelder weg over wie er allemaal in de theepot woont en giechelt om de schaduw van haar eigen staart.

Alles is waar,
Alles is echt gebeurd
Alles is honderdmiljoen procent
klinkklare fantasie
Want ik ben wie ik ben
en ik zie wat ik zie


'In de kelder staat een huis' is een beeldende voorstelling in de Broodje Kind-reeks, voor iedereen vanaf twee jaar. Een voorstelling over je fantasie de vrije loop laten en het vormen van een nieuwe werkelijkheid. Omdat je met je eigen fantasie nooit alleen hoeft te zijn.

Over TG Winterberg

TG. Winterberg is een eigenzinnig theatergezelschap dat onder de artistieke leiding van Marlyn Coetsier energiek, inventief, rauw-poëtisch theater maakt met objecten, installaties, poppen en acteurs. Haar voorstellingen combineren krachtige beelden met een rijk palet aan verfijnde manipulatietechnieken, eigenzinnige pop-ontwerpen met associatief spel, en heldere structuren met een ongebreidelde fantasie.

Beeldend theatermaker, poppenspeler, poppenbouwer, actrice, work-shopdocent en artistiek leider van Tg. Winterberg Marlyn Coetsier speelde onder meer bij Theater Artemis, theater Gnaffel, Theater Terra, Het Laagland, Kwatta en Virga Lipman. De voorstelling Tante Patent van Firma Rieks Swarte waar Coetsier in speelde, werd genomineerd voor de Gouden Krekel 2008. Met haar handpop Harrie Harses was zij te zien bij DeWereld Draait Door en op vele festivals, waaronder Oerol en de Karavaan. Zij bespeelde de poppen in de tv programma's Verre Verwanten (Teleac), Tita tovenaar (AVRO) en Sprookjes van Tante Pit (VPRO), afleveringen voor Sesamstraat met LEJO. Woezel en Pip overal vriendjes (Kro NCRV), Sprookjesboom show (Telekids).

Regisseur Rob Vriens won in 2016 de prestigieuze Duitse jeugdtheaterprijs de Karfunkel.

Wanneer

woensdag 2 januari 2019 |

dinsdag 2 januari 2018 |

Prijzen
Entree€ 10.00
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

Website Concordia

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

302